Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga retreat i børnehøjde

Arrangør:Yogamo
Placering:Tranebjerg, Samsø
Fra:29/6/2012 kl. 15:00
Til:1/7/2012 kl. 10:00
Antal visninger:774

 


Yoga i Børnehøjde 29. juni – 1. juli


-       retreat for børn med en forælder


På samsø er der stor sandsynlighed for en varm sommerdag, der sælges jordbær ved boderne, vandet er varmt til en dukkert, hængekøjen venter på at blive brugt, ferien er lige startet og det er en perfekt tid til at besøge Samsø for børn og voksne, slappe af og forkæle hinanden…


Programmet er varieret, selvfølgelig på børnenes præmisser, med stor fokus på, at yogaen leges ind på forskellige måder og med forskellige rekvisitter. Målgruppen er skolebørn i alderen 7 – 12 år, og der undervises i 40 – 60 yoga minutter ad gangen. Udover yoga vil vi lege forskellige lege, som forbedrer kropsfornemmelsen og fremmer kreativiteten.


Yoga er fantastisk til børn, fordi det bl.a. giver større fokus og koncentration, mindsker uro og stress, giver større selvværd, styrker de sunde vaner i en tidlig alder, og så er det SJOVT!


Indhold: Der undervises i yoga hver morgen. Der er undervisning for børnene alene, fællesyoga alle sammen, samt yoga for mor eller far, hvor der er en sød barnepige der kærligt tager sig af børnene. Der bliver rig mulighed for, at tage en dukkert i havet, cykle hen i iskiosken, slænge sig i hængekøjen, lave snobrød i haven, flette blomsterkranse og hvad I ellers holder af.


Mad: Vi laver vegetarisk mad sammen på børnenes præmisser. Har du en yndlingsopskrift, som du gerne vil dele med andre, er du meget velkommen til at sende den inden kurset.


Tidspunkt:Start: fredag den 29. juni kl. 17.00

                 Slut: søndag den 1. juli kl. 12.00Underviser: Anette Meldgaard, født 1975, uddannet Dansk Yoga lærer og TriYoga lærer. Arbejder til daglig med yoga, meditation og afspænding, bor i Solglimt på Samsø.


Sted: ”Solglimt”, Skægsholm 13, 8305 Samsø.


Tilmelding: : Send en mail til info@yogamo.dk med navn, adresse og telefonnummer. Herefter vil du få de praktiske informationer tilsendt.


For yderligere information kontakt Anette Meldgaard: 29860648 eller tjek www.yogamo.dk.


Pris og betaling: 1.800,00 kr., inklusiv ophold og undervisning pr. person.

Maden organiseres privat, og du bedes medbringe 200 kr. i kontaner.

Beløbet betales til Spar Nord, reg. nr. 9221 konto nr. 4573735957. Angiv navn og kursusnavn.Med kurset følger opskrifter på den sunde og vegetariske kost vi spiser sammen, samt et lille program I kan lave hjemme.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger