Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

!Turen er udsolgt! Yoga + Pilates Ferie på Skiathos, Grækenland

Arrangør:Iwona Gabryel og Evangelia Xiromeriti
Placering:Skiathos, Grækenland
Fra:18/8/2012 kl. 07:00
Til:25/8/2012 kl. 10:00
Antal visninger:2369

Efter sidste års vidunderlige yogaferie på Santorini, vil Iwona od Evi invitere på en Yoga + Pilates tur til endnu en paradisisk græsk ø- Skiathos! Kom med for at nyde sensommerens varme, lære nye mennesker at kende og fordybe dig i din yogapraksis- eller grib chancen for at udvikle én! Alle er velkomne! Tag blot dit bedste humør med og gør dig klar til at rense, styrke og afspænde både kroppen og sindet!


 Den Grønne Ø

 

Skiathos hører til ø-gruppen Sporader og ligger i Det Ægæiske Hav, tæt på fastlandet. Skiathos er kendt blandt grækerne som «Den Grønne Ø», og har været det sted, hvor de selv har foretrukket at holde ferie, primært på grund af øens varierende natur med frodige skove, et kuperet terræn,og ikke mindst et stort udvalg af smukke strande- der er over 60 forskellige af slagsen ! Øens relativt beskedne størrelse er en anden grund til, at stemningen på øen er intim og autentisk. Skiathos blev dog først for alvor verdensberømt efter filmen Mamma Mia, som til dels var indspillet på øen.

 

Hotel «Fred»

 

Vores hotel, «Galini» (det betyder «fred» på græsk), ligger i rolige og grønne omgivelser et stykke fra vejen, 500m fra den populære strand Megali Ammos og 1km fra Skiathos by, en hyggelig havneby med gammeldags charme, hvor man kan finde et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og forlystelsesliv.

 

Lidt om det praktiske

 

Turen koster 5.900 kr (5.500 kr for ledige/studerende/pensionister) og prisen inkluderer:

 

• Fly København- Skiathos t/r (med SAS)

• Transfer til hotel

• 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Galini, inkl. morgenmad

   (eneværelsestillæg 700kr)

• Yoga og Pilates undervisning, 2 gange dagligt med 2 forskellige instruktører

 

Der er begranset antal pladser (maks. 15 deltagere), så skynd dig at tilmelde dig! Ved tilmelding betales 1.900 kr i depositum.

 

Tilmelding/ info på e.xiromeriti@gmail.com eller på Facebook

http://www.facebook.com/events/380609988618701/

 

Lidt om instruktørerne

 

Iwona Gabryel har baggrund i klassisk ballet, både som danser og underviser. Hun startede med at dyrke yoga og pilates for 8 år siden, og har siden modtaget undervisning i Hatha, Iyengar og Ashtanga Yoga samt Pilates adskillige steder i verden. De sidste 7 år har Iwona undervist både som fast- og som gæstelærer rundt omkring i Danmark. Hos Iwona oplever man en dynamisk, alsidig yogaform, der skaber balance mellem styrke og fleksibilitet og involverer hele kroppen gennem et bredt udvalg af styrke-, balance-, og (ikke mindst) balletøvelser!

 

Evangelia Xiromeriti har gennemført en 200 timers Professionel Vinyasa Yogauddannelse (internationalt registeret hos Yoga Alliance) og underviser i både Hatha og Flow Yoga forskellige steder i København. Evi arbejder systematisk med kroppens korrekte alignment, så eleverne med sikkerhed kan udføre stillingerne på den bedst mulige måde. Hos Evi er åndedrættet også et vigtigt værktøj for at frigøre spændinger, gå i dybden med stillingerne og finde indre ro.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Namaste <3 <3 <3

 

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger