Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Børneyoga Christianshavn

Arrangør:Yogabutikken Young Yogis
Placering:Christianshavn
Fra:8/5/2012 kl. 14:00
Til:8/5/2012 kl. 15:00
Antal visninger:458


yoga for børn


Børneyoga giver sunde stærke børn. De bliver balanceret i krop sind pg ånd hvilket giver dem overskud harmoni og balance til hverdagen.


Som kontrast til den ofte hektiske hverdag der stiller store krav til vores børn er det meget givende for dem at lave børneyoga. Det at opleve og føle yogaens nærværd med en gruppe børn eller med voksne de holder af er en fryd for dem.


Der er vores erfaring at børn og babyer elsker at lave yoga og synes det er sjovt at mange stillinger imiteret dyr, ting og naturen. F. eks løven, trekanten, fisken og helten. De er alle klassiske yogastillinger, men til børneyoga leger vi os ind i stillingerne, brøler som en løve og trækker os helt ind i vores skjold, når vi imiterer skildpadden. Vi starter med opvarmning og afslutter med afspænding, hvor børnene får lov at komme helt ind i sig selv ledsaget af meditativt musik.Børneyoga regulerer og beroliger følelseslivet så børnene bliver mere harmoniske og glade. Når børn laver yoga hjælper det dem med at finde ro, at mærke og lytte til dem selv og herigennem opnå selvindsigt og udvikle større selvtillid og selvværd.Børneyoga er en opdagelsesrejse indad i sig selv. I hverdagen er vi konstant bombarderet af informationer fra verden omkring os. Når vi laver Yoga er det tid til at lukke øjnene og vende opmærksomheden indad for at finde vores indre center, vores frirum. Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger