Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga for yogalærere

Arrangør:SunYoga
Placering:Frederiksberg, Kbh
Fra:5/8/2012 kl. 13:30
Til:5/8/2012 kl. 15:00
Antal visninger:836

 Dig:Uddannet yogalærer

Søger et større netværk at yoga-kollegaer

Nysgerrig efter ny inspiration

Lyst til at være en del af en fast gruppe

Lyst til at undervise andre yogalærere

Lyst til at modtage gratis yogaundervisning

Vi er nogle københavnske yogalærere, der ønsker at starte et hold op med kollegaer i yoganetværket, hvor vi kan fordybe os i vores praksis og for en gangs skyld være dem, der modtager undervisning.Vi underviser på skift, og derfor er holdet gratis.

Du må undervise i lige præcis hvilken stilart du har lyst til, blande stilarterne, prøve temaer eller niveauer af, og der er ingen krav til hvor længe du har undervist, så længe din passion er synlig.

Du er ikke forpligtet til at møde op hver søndag, du skal bare melde ud hvis ikke du kommer, så vi ved hvor mange vi bliver, så længe du helt sikkert kommer de dage du har meldt dig på til at stå for undervisningen.

Har du lyst til at få feedback på dine undervisningsteknikker fra søde kollegaer, og få ny inspiration, samtidig med du holder din egen praksis ved lige, er du meget velkommen på holdet! Send en mail til stine@sunyoga.dk og fortæl kort om dig selv, og hvilken stil du underviser i. Vi glæder os til at høre fra dig!Tidspunkt: Søndage kl. 15.30-17.00 fra august 2012


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger