Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Kundalini Yoga

Arrangør:Namaste Yoga Studio
Placering:Kbh N
Fra:12/6/2012 kl. 15:00
Til:31/12/2012 kl. 17:15
Antal visninger:583

Kundalini Yoga er stadigvæk  meget nyt i Danmark. Kom og prøv kundalini yoga ved underviser Theresa Corlin hos Namaste Yoga Studio, Tirsdage kl. 17-18.15 fra midt Juni.


Kundalini Yoga


Kundalini Yoga, som undervist af Yogi Bhajan® er blevet kaldt ”Mother of Yoga” og ”Yoga for the house holders”. Kært barn har mange navne siger man! Kundalini Yoga er for alle uanset alder, fysik og smidighed. Det er en yogaform som tager udgangspunkt i hvor du er og hvad du kan og som vil bringe dig i kontakt med dig selv.


 

Kropsbevidsthed er et ord som fylder meget i Kundalini Yoga. Bevidstheden om hvad der sker inden i dig, inde i din krop. Det er en meget effektiv yogaform til dig som har brug for at finde ro og balance i dit liv og dig selv.

 

Kundalini Yoga består at KRIYAS (serier af stillinger/assanas), PRANAYAMA (vejrtrækningsteknikker) samt MEDITATION. Disse 3 elementer rettes mod forskellige områder og funktioner i kroppen (nervesystem, kirtelsystemer, din mentale status samt chakra systemet)og ved at arbejde med og på disse områder styrkes opmærksomhed, bevidsthed og spiritualitet. At praktiserer Kundalini Yoga hjælper dig til at leve et lykkeligt, sundt og guddommeligt liv!

 

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger