Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Silent Mindfulness Retreat

Arrangør:Bo Heimann
Placering:Langebæk
Fra:14/6/2012 kl. 15:30
Til:17/6/2012 kl. 14:00
Antal visninger:450

SILENT MINDFULNESS RETREAT


Tre dage i stilhed – en unik mulighed for ro, fordybelse og klarhed over værdier og (for)mål


Næste gang: 14. – 17 juni 2012 (Langebæk Retreatcenter, Sydsjælland).


I årtusinder har mystikere brugt stilheden til at lære sig selv bedre at kende. På dette retreat vil vi på samme måde bruge tre dage til at rejse ind i stilheden, for at få mulighed for at betragte og mærke os selv på nye og dybere niveauer.


Vi vil trække os tilbage fra alle ydre distraktioner og stimulanser på en smukt retreatsted på Sydsjælland. Dette er en radikal metode til at finde ro, fordybelse og klarhed over værdier og mål, som ikke er mulig at opnå hjemme i hverdagslivets kendte omgivelser.


Vi vil med fokus på langsomhed og stilhed arbejde med guidede meditationer (primært Shamatha og Vipassana, også kendt som ‘mindfulness’), silent walks i naturen, self inquiry, og med kroppen (hathayoga), for at afstresse og afslappe den. Vi taler ikke sammen og undgår al øjen- og kropskontakt. Vi fokuserer hver især på vores indre liv, stilheden og afslappelsen.


Retreatet er derfor en unik mulighed for møde sig selv: Hvem jeg er? Hvilke historier fortæller jeg om mig selv og verden? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen?


Se http://www.boheimann.com for information og tilmelding.


Kontakt Bo Heimann: mail@boheimann.com


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger