Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yogafestival på Ängsbacka

Arrangør:Yogis.dk
Placering:Karlstad, Sverige
Fra:16/7/2012 kl. 05:00
Til:22/7/2012 kl. 21:30
Antal visninger:661

Kære Yogier


Sidste år besøgte jeg sammen med en lille gruppe danskere den svenske yogafestival på Ängsbacka. Det har vi planlagt at gøre igen i år, det er bl.a. yogainstruktørerne Tanja Ottesen fra YogaBliss og Louise Justesen. Det er fra mandag den 16. juli til søndag den 22. juli 2012 og en rigtig god måde at bruge en uges sommerferie på med sund vegetar mad, skøn natur, kærlige mennesker og masser af livsbekræftende yoga.


Sidste år var vi over 400, både nybegyndere og erfarne yogier. På festivalen er der noget for enhver smag. Du planlægger selv dit program og der er hele tiden mange yoga workshops du kan deltage i, inden for forskellige yoga traditioner.


Jivamukti, Kundalini, Anusara, Ashtanga, Hatha, Gong Meditation eller Dans. Der er også workshops om yogafilosofi og kommunikation. Om aftenen er der koncerter i haven, dans og ildshow.


Stedet er meget børnevenligt og det er muligt at få passet børn.


Overnatning foregår som udgangspunkt i eget telt, som du kan slå op på en eng bag festivalområdet. For en merpris er der desuden mulighed for at bo sig på fælles sovesal eller på private rum, her er tale om simple faciliteter.


Alt mad er inkluderet og er 100% vegetarisk og økologisk.


Transport til Ängsbacka ved Karlstad i Sverige fra København er 650 km og jeg har talt med de danskere der deltog sidste år om, at lave en fælles bustur derop. Både for at spare transportpenge og fordi turen kan være lang at tage, uden selskab af andre skønne yogier. Jeg har derfor arbejdet på at finde en billig, social og komfortabel måde, at komme fra København til Angsbackä.  • Afgang mandag 16. juli kl. 7.00 ved DGI byen, København (ankomst til Angsbackä om eftermiddag til velkomst cermonien)

  • Hjemkomst søndag 22. juli ca. kl. 23.30 ved DGI Byen, København (Vi kører fra Ängsbacka søndag efter frokost kl. 14)


Pris

Prisen for deltagelse i yogafestivalen er SEK 4900 (ca. 4150 danske kroner). Det giver dig adgang til alle yogaworkshops, fuld forplejningen og overnatning i telt. Eneste ekstraudgift er, hvad du måtte købe af te, kaffe og kage i den lille café.


Hvis vi kører sammen i bus (min. 25 deltagere) er prisen DKR 4.600,- for bustransport t/r og adgang til festivalen. Det kan lade sig gøre pga. festivalen giver grupperabat til større grupper og fordi vi laver samkørsel i bus.


Rabatprisen for børn inkl. fælles transport i bus er for 13-18 årige DKR 2.600,- og for 4-12 årige DKR 2.100,-. Børn 0-4 år GRATIS (skriv i bemærkninger, hvis du har børn med samt deres alder).


Ønsker du at opgradere til sovesal eller rum, så skriv det i bemærkningen ved tilmelding. Priser kan ses på angsbacka.se i svenske kroner.


(For at opnå de angivne rabatter, bedes du tilmelde dig her på siden og så sender jeg en samlet tilmelding til festivalen)


Tilmelding på www.yogis.dk


Namaste

Christian Buch Iversen (Mobil: 2614 2637 eller christian.buch.iversen@gmail.com)


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger