Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

YOGAREJSE MED PILATES PÅ KRETA d. 2.9

Arrangør:MereSundhed.dk
Placering:Kreta, Grækenland
Fra:2/9/2017 kl. 13:00
Til:9/9/2017 kl. 17:00
Antal visninger:3220

FERIE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE
Hold yogaferie på Kreta, hvor du fordyber dig i yoga, pilates, mindfulness meditation og som tilvalg kan du deltage på vandreture. Der er undervisning hver dag med både Hatha yoga og pilates, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og foredrag om sundhed.

TRÆNING & MINDFULNESS
Udover den fysiske træning på yoga, pilates- og vandrerejsen så arbejder vi med mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

KRETA
Kreta er verdensberømt for det flotte blå hav, strandene, klimaet, historie, arkæologi og maden, så det er et perfekt sted at tage på en velvære rejse. Det er også bjergrigt på Kreta, og er du til vandreture er det oplagt at kombinere din rejse med vandreture. Langs hele øen løber en bjergkæde, hvor 3 af toppene er over 2000 m.

Vi skal bo på den frugtbare nordvestlige side af Kreta, hvor der findes en masse små og hyggelig byer, som du kan nå til fods, på en lejet cykel eller du kan leje en bil. Men måske har du mere lyst til at dase ved hotellets pool eller på stranden efter du har fået dagens motion med både yoga og pilatestræning.

NIVEAU - TRÆNINGEN
Velvære rejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres yogapraksis. Vandringen i bjergene kræver dog en vis grundform, og at du ikke har problemer med knæ eller ankler, men det er blot en ekstra mulighed, så du sammensætte din rejse lige efter din smag. 

KLIK HER OG TILMELD REJSEN HER:  
https://meresundhed.dk/kreta-yogarejse/

UNDERVISER:
Yogalærer, personlig træner, kostvejleder, stress og livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen. Kontakt på mail: helle@meresundhed.dk eller telefon 28 69 19 55

Se alle yogarejser hos MereSundhed.dk her: https://meresundhed.dk/yogarejse/


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger