Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yogaretreat Marrakech, Marokko

Arrangør:Ulla Upma Kaur Steen
Placering:Marrakech
Fra:24/9/2017 kl. 00:00
Til:30/9/2017 kl. 00:00
Antal visninger:3033
24. september - 30. september 20172

La Ferme Berbere er et fantastisk hyggeligt Guesthouse beliggende lidt udenfor Marrakesh i en skøn have med swimmingpool, restaurant, massagerum, hammam, hydromassage og de mest vidunderlige værelser, der nærmest er en lille lejlighed med egen terasse.

Stedet er franskejet og vores værter er Nollane, Majd og Sophie. Stedet har et indendørs yogarum, men da vejret er skønt i oktober, vil vi som oftest være udendørs, enten i haven eller på tagterassen. Derudover er der en swimmingpool i haven.

Der arrangeres ekskursioner, så hvis en eller flere har lyst til at udforske området i og omkring Atlasbjergene kan det arrangeres fra dag til dag. Der kan ligeledes fra dag til dag bestilles tid til ansigts- fod, hydro eller kropsmassage og der er et smukt hammam rum på stedet, hvor man ligeledes kan bestille den traditionelle hammammassage.

Ekskursioner der kan bestilles fra La Ferme Berbere:
Turene er dagsture og her er muligheden for at få indblik i berbertradioner og udforske betagende landskaber - bjerge, dale og traditionelle landsbyer. Bl.a. kan nævnes: Traditionelle souks i fjerntliggende landsbyer, Ourika Dalen med aromatiske planter - Zat dalen - 50 km fra Marrakech, et uspoleret paradis gemt væk i bjergene. Imlil ved foden af Mount Toubkal - Amizmiz hvor man vandrer blandt olivenlunde, eukalyptus og grønne dale. Turene tilrettelægges efter dine behov. Patricia har alt planlagt og prissat: Tranport, guider og stop-offs til frokost. Guiden kender området ud og ind, så det er bare at spørge og få svar.

Links til La Ferme Berbere:
http://www.ilove-marrakesh.com/spaberbere/index_en.html
www.lafermeberbere.com

Marrakech – den magiske 1001 nats by, sansernes udfordring.
Eksotiske Marrakech, den okkerrøde by for foden af Atlasbjergene, Marokkos første hovedstad tilbage til 1000-tallet. Byen huser ca 1 million indbyggere, og er mødested for alverdens kulturer og tidsepoker – den gamle medina med souk og riadder og en nyere mere posh og europæisk kultur.

Byens hjerte er Djema El Fna pladsen med slangetæmmere, eventyrfortæller og musikere – pladsen er på Unescos liste over verdens kulturarv. Souken indeholder en labyrint af små gader fyldt med de lækreste varer – læder, lanterner, kobber og værkstederne og farverierne længere oppe bag i souken, hvor der arbejdes efter oldgamle metoder. Her er palæer og pladser med de mest duftende krydderier.
Mellah bydelen med Palais Bahia, tidligere visir palæ fra 1800-tallet omgivet af appelsin- og jasmintræer, lidt shopping, eller Majorelle haven - maleren Jacques Majorelles lille smukke og farvefyldte botaniske have – ejet af Yves St Laurent.

Der er et utal af fantastiske restauranter i Marrakech. 
Og hvis vi ikke spiser på La Ferme Berbere, er der mange 
andre muligheder for god mad i Marrakech - i alle prisklasser.
Link: www.ilove-marrakesh.com/

Program:

07.00 - 08.00 Dynamisk Kundalini yoga på tagterassen eller yogarummet

Morgenmad 

10.00 - 11.30: Kundalini yoga - tagterassen

17.00 - 18.30: Kundalini eller Yin/meditativ yoga på tagterassen 

Uge 39: Pris kr. 5000,- dobbeltværelse. Kr. 6000,- i enkeltværelse.

Prisen includerer:
Transfer fra lufthavn til La Ferme Berbere
Ophold i eneværelse eller dobbeltværelse incl. morgenmad
Yogaundervisning alle dage

Prisen includerer ikke:

Øvrige måltider udover morgenmad. Frokost og middag kan købes på La Ferme Berbere.


Ekskursioner og øvrige udgifter i forbindelse med rejseforsikring osv.

Flybilletter:

Norwegian flyver direkte fra København. Easy Jet med stop i London og kommer du fra Jylland flyver Ryanair over Nice til Marrakech.

Yogalærer:

Ulla Upma Kaur Steen


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger