Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

YOGAREJSE, MEDITATION, HEALING GOA 2018

Arrangør:Kirsten Slots www.yogaworkshop.dk
Placering:Mandrem Beach - Nord Goa - Indien
Fra:4/2/2018 kl. 15:00
Til:18/2/2018 kl. 16:00
Antal visninger:4445

Yogaretreat 4 - 18 februar 2018 på Mandrem Beach med Kirsten Slots og Charles Lambrou 

Ring eller mail til Kirsten, hør nærnere og få tilsendt program og info tlf 3254 7651 (ikke sms) kirsten@yogaworkshop.dk  

Dette retreat er for alle der ønsker mere ro og nærvær i hverdagen. Rejs med til Goa og oplev en eksotisk rejse på den smukke Mandrem Beach med yoga, qigong, meditation og healing. Yogaundervisningen foregår på stranden og i en skyggefuld yogashala under kokospalmerne. Naturen omkring os befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga og meditation. 

Her kan du i trygge rammer udvikle dig i en transformerende healings proces, som vil give genlyd i dit liv mange år fremover. Gennem arbejdet med yoga, meditation, sansning, bevidsthed og det naturlige åndedræt får du mulighed for at fordybe dig og komme tættere på din virkelige natur. 

Underviserne bygger, ud fra 30 års erfaring, bro mellem Østens gamle visdom: Yoga, Qigong og Vipassana og moderne forskning i neuroscience, medicin og psykologi. Med enkle yoga og qigong  øvelser åbner vi op til ’Hara’, centret i maven under navlen, der er vores lager af vital energi og kilden til vores væren.  Når du er i kontakt med dit Hara, er du mere ’grounded’, du bliver roligere, får bedre søvn og større overblik. 

På Mandrem Beach bor vi lige ud til stranden under kokospalmerne, fjernt fra trafiklarm og barer. Mandrem Beach er en lille perle, den sidste uspolerede strand i Nordgoa. Indtil nu er der kun små familie drevne hoteller og hyttekomplexer, som glider naturligt ind i landskabet. Dette er chancen for at få en oplevelse langt ud over det charter hotellerne kan tilbyde. Goa er en skatkiste af indisk kultur og en god start, hvis du ikke har været i Indien før, da der er mindre hektisk. Landskabet er smukt og grønt, med kokospalmer og cashew træer overalt. Templer, farverige markeder, hellige køer og elefanter. Kort sagt indbegrebet af Indien.  Mandrem Beach er et godt springbrædt for at tage på små udflugter og opleve markeder, sightseeing - og så komme tilbage til freden og roen og ånde lettet op.

Total prisen 15.700 kr dækker flybillet, kursus, indkvartering 2 uger i egen hyggelig bambus bungalow med eget toilet og bad og et almindeligt madforbrug i to uger. Husk at prisen på din rejse afhænger af hvilken indkvartering du ønsker, hvor tidligt du booker din flybillet og hvem du flyver med. Læs mere på Kirstens hjemmeside http://www.yogaworkshop.dk/yogaferie-indien

Forlæng evt turen med Ayurvedisk retreat fra 21 januar - 4 februar.

Sådan kommer du med på yogaferie:

1: Ring eller mail til Kirsten og hør om der er plads og få vejledning til valg af fly mm kirsten@yogaworkshop.dk  eller  tlf 32 54 76 51


2: Book din Flybillet. Book din flybillet fx hos Qatar Airways, som kun har én kort mellemlanding i Doha. Pris ca 6.400 kr. Ønsker du at spare penge og har du ikke noget mod en lidt længere flyvetid og to mellemlandinger er der andre muligheder til ca 5.000 kr via Mumbai. Se www.momondo.dk

3: Bestil dit visum, kan gøres online e-visum, eller ved at tage på den indiske ambassade

Dine undervisere på rejsen:

Kirsten Slots har rejst i Indien siden 1996 og leder sammen med Aase Kirstensen Kreativ Yoga i Kæbenhavn. Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt hvad jeg har lært de sidste 30 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling. 
Yoga er for mig en fantastisk og enkel vej til at gøre os fri af begrænsende  indstillinger og vaner, så vi kan leve livet mere fuldt.

Charles Lambrou er opvokset i Syd Afrika og har boet i Indien de sidste 13 år. Han arbejde har udviklet sig fra bla SE trauma healing, kraniosacral terapi, qigong og Vipassana. Charles er en fænomenal meditations lærer, fordi han formår at formidle sin viden og nærvær let og ubesværet, den stilhed han udstråler smitter ganske enkelt af. Fællesnævneren for hans arbejde er stilhed, bevidsthed, krop, følelser og åndedræt. Her er meget at hente for alle der er interesserede i sammenhængen mellem krop, følelser og psyke. 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet