Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Intensivt ugekursus i yoga og meditation

Arrangør:Padma
Placering:Roskilde
Fra:14/8/2017 kl. 09:30
Til:18/8/2017 kl. 12:30
Antal visninger:1085

Vores intensive ugekursus er en unik mulighed for at fordybe dig i yoga, meditation og dig selv.

Hver formiddag i fem dage, udforsker vi og leger med et varieret og afbalanceret program af yogastillinger, åndedrætsøvelser, dybdeafspændinger og meditation.

Vi starter kurset med lette spændingsfrigørende fysiske yogaøvelser og vil i løbet af ugen, udforske flere andre yogastillinger, som trekantstillinger, balancestillinger og nogle af de klassiske hatha yogastillinger (f.eks. rygstræk, kobra eller buen).

Vi bruger åndedrætsøvelser som Bhastrika (blæsebælgen) og Nadi Shodana (vekselåndedrættet), der giver en rigtig fin intensitet og klarhed, når man laver dem dagligt.

Desuden arbejder vi med afspændingen Yoga Nidra og laver Jyoti Trataka (lyskoncentration), der skaber øget afspænding og forstærker opmærksomheden.

Hver klasse afrundes med Antar Mauna. Indre Stilhed er en simpel, men dyb meditation, der fører os fra en oplevelse af åndedrættet og sindets foranderlige natur, tilbage til en tilstand af væren og hvilen. Tilbage til vores egentlige natur.

Vi skaber rum og tid til at du, gennem de forskellige yogaøvelser, kan give slip, finde ro, større overskud, mere glæde og måske få lidt mere indsigt i livet og dig selv.

Kurset henvender sig til folk, der aldrig har lavet yoga før, eller måske lavet yoga andre steder, men ikke deltaget på kurser hos os tidligere.
Elever, som har gået tidligere eller går til ugentlig undervisning i forvejen, vil kunne bruge de velkendte yogaøvelser, til at skabe en intensitet og fordybelse, som det at komme én gang om ugen ikke giver.


Tid: 14. - 18. august • Mandag - fredag kl. 9.30 - 12.30

Pris: 1450/1300 kr. • Rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister

Tilmeldings id: 778

TILMELD DIGPADMAS YOGAKURSER


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger