Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga- & pilatesrejse til KORSIKA

Arrangør:www.hlj-yoga.dk
Placering:Korsika
Fra:29/4/2017 kl. 08:00
Til:6/5/2017 kl. 11:00
Antal visninger:2266

FERIE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE
-  yogarejse med Helle Lyngsgaard Johansen

Hold yogaferie på Korsika, hvor du fordyber dig i Hatha yoga, mindfulness meditation og pilates. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og foredrag om sundhed. Desuden er der på denne uge 18 inkluderet 2 vandreture i prisen.

KORSIKA - skønhedens ø
Franskmændene selv kalder Korsika skønhedens ø, og det er let at forstå, da Korsika er grøn og frodig omkranset af azurblåt vand. Samtidig finder du 20 bjergtoppe på over 2000 meter beklædt med små hyggelige bjergbyer fra middelalderen. Vi har vandreture, som går direkte fra vores hotel op til disse små hyggelige bjergbyer. 

VORES BY & HOTEL
Vores by Ile Rousse, som er en mindre ægte, idyllisk og uberørt by har alt, hvad u har brug for på en rejse med den flotteste sand strand, hvor vi dyrker yoga, der er restauranter, caféer, butikker, petangbane, lokalt liv og det daglige torvemarked. Hotellet er et charmerende hotel med en skøn pool. 

PROGRAMMET med yoga og pilates
Velværerejserne er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Vi dyrker Hatha Yoga, Hatha Flow Yoga, traditionel pilates og pilates med bold. Udover den fysiske træning så arbejder vi med mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.  

Vil du have en uge med fordybelse for krop & sind, og opleve Korsikas storslåede natur? 

PRIS UGE 18 2017: Fra kr. 6.995,- på delt dobbeltværelse

LÆS MERE OM YOGA OG PILATESREJSEN 

Læs også mere om personlig træner, yogalærer og kostvejeder Helle Lyngsgaard Johansen
på www.hlj-yoga.dk. 

Læs mere om alle velværerejserne til Korsika, Madeira og Alperne her.

 


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger