Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga og Mindfulness på Smukke Mallorca

Arrangør:Lifeprocess.dk v/ Anne Jørgensen
Placering:MALLORCA
Fra:22/4/2017 kl. 18:00
Til:29/4/2017 kl. 10:00
Antal visninger:953

Mindfulness og yoga på skønne Mallorca
FRA MINDFULNESS TIL HEARTFULNESS

22.-27. april 2017

Nyd dette sanselige og livgivende kursus / retreat. En ferie i forkælelse både for krop og sjæl. Der er mange krav i hverdagen og vi skal hele tiden videre. Det kan være svært at navigerer eller finde pauser. Faren er, at vi lever i fremtiden – og hvad så med NUET?  Der hvor bl.a. kærligheden og glæden er?

Mindfulness hjælper os til at bevidstgøre om mønstre og måder som vi håndterer livet på. Det hjælper os ind i nuet ved at observere disse, får os til at se nye muligheder, og nogen gange forandre. Fra denne base kan vi åbne mere for hjertet, der er det endeløse rum af hengivelse til det der er, og frigørelsen fra hvem vi tror vi er. I hjertet udspringer glæden og kærligheden, som herfra kan komme til udtryk i spontan, ekspressiv bevægelse eller i stille væren.
Indgroede mønstre kan være svære at bryde uden udefra kommende støtte. Sindet er meget opsat på at forsvare vaner. Så vi vil være opmærksomme i NUET - kontinuerligt. For det er som bekendt kun i nuet vi kan forandre. Ved at favne med mildhed, kan lidelse slippes og hengivelse til det/den du er bliver mulig.

• Vi vil bl.a. gøre brug af teknikker til det dybe åndedræt. Dette er af vital betydning for kontakten med kroppen – og for nærvær. Du vil få meditative øvelser der kan benyttes i hverdagen.

• Vi vil gøre brug af flere teknikker til at synke mere ind i kroppen, at være i den, gives mulighed for at mærke noget af dens potentiale i nuet. Vi skaber sammen et fokuseret rum for denne undersøgelse, og får direkte erfaring. Se mere på min hjemmeside Lifeprocess.dk for detaljer. Klik  HER

Leder:  Krop-psykoterapeut Anne Jørgensen, – og forfatter til bogen ”Som havet sliber sten”.
Yderligere info: Mob: + 45 2489 1071   info@lifeprocess.dk    www.lifeprocess.dk      

Skype: Hvis vi ikke kender hinanden, mødes vi ca. 30. min. til at etablere kontakt og afklare behov, enten i min praksis i Vanløse, eller hvis du bor langt væk, via Skype.

Tilmeldingsfrist: 6. januar 2017 ring gerne på 24891071 eller send en mail: info@lifeprocess.dk


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger