2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

SUIKIDO FORÅRS RENSELSESKURSUS

Arrangør:SUIKIDO, CHRIS VALLES
Placering:IDRÆTSHØJSKOLEN BOSEI, PRÆSTØ
Fra:13/4/2017 kl. 09:00
Til:16/4/2017 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1415

Suikido Way of Flowing Life Energy
BALANCERET INDRE RENSELSE
Yogisk Renselseskursus Påskedagene 13-16. April 2017

Bliv ført ind i Suikido’s principper for balanceret og naturlig renselse igennem Suikido Yoga, Suikido Tai Chi Energiøvelser, Suikido Kropsbalancering, sauna bade, hud hygiejne, frisk skovluft, urte-formularer og 100% økologisk plantebaseret kost.

Vi har taget initiativ til en ny påsketradition – 4 dages renselseskursus hvori Suikido bevægelse i synergi med Suikido kost- og Urtepraksis danner et forløb, der på balanceret vis befordrer renselse og vitalisering af luftveje, hud, fordøjelsessystem og kroppen som et hele.
 

RENSELSESKURSET ER EN UNIK KOMBINATION AF

Suikido Yoga

Suikido Tai Chi Energiøvelser

Suikido Kropsbalancering

Sauna Bade & Hud hygiejne

Renselsesprotokoller

Suikido Plantebaseret Renselseskost

Uddannelsesforum

Gåture i skoven

Kurset er at betragte som en basal indførelse i balanceret, naturlig renselse. Der vil være konkrete bevægelses-, kost- og urtemæssige metoder som efterfølgende enkelt og praktisk kan integreres i dagligdagen.

For dagsrytme og skema for kurset skriv til Anette Munch på contact@suikido.com

 

PRIS: KR. 3.600,-

Prisen inkluderer al undervisning, sauna bade, renselsesformularer, fuld forplejning samt indkvartering på delt dobbeltværelse.

Enkeltværelse er til rådighed mod betaling af ekstra gebyr.

 

TILMELDING

Skriv til Anette på contact@suikido.com eller tilmeld dig HER

https://www.bosei.dk/korte-kurser/korte-kurser-med-ekstern-arrangoer/suikido-foraars-renselseskursus/

Hvis du vil sikre dig en plads på vores forårs renselseskursus skal du indbetale depositum på kr. 1.000,- via mobilepay 50662690 eller på konto: 6140 4195655 med angivelse af navn + kursusnavn.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på dette kursus.

Pladserne fordeles efter først til mølle.

Se og læs mere om Suikido på Suikido's FACEBOOK profil

Se forskellige Suikido videoer på Suikido’s VIMEO kanal

 

SUIKIDO YOGA

Suikido Yoga er et originalt dynamisk kropstræningssystem der forener Kampkunstens ægthed, power og rene fokus; Qi Gongs flydende bevægelser, blødhed og indre energetiske videnskab; Yogaens systematik, vævsterapi og fleksibilitet; Handlingsmeditationens kattelignende sensitivitet, vågenhed og skærpede opfattelsesevne; og Dansens forbundenhed, elegance og fluiditet.

Træningen består af dybe, flydende, præcise bevægelsessekvenser, der progressivt udfolder sig fra liggende, til siddende, til knælende, til hugsiddende, til stående, til ekspanderende og bevægende i rum. Bevægelserne udføres i et flow, hvori den ene bevægelse naturligt forbinder sig og leder til den næste.

Suikido Yoga har basis i cirkler, rotationer, spiraler, sammenfoldelse, udfoldelse, bevægelses-fluiditet, forbundenhed, helhedskoordination og generering af energi gennem bevægelse.

Kendetegnende for Suikido er harmonisk og anatomisk korrekt bevægelse; biomekanisk optimering og funktionalitet samt neuromuskulær og sansemotorisk forfinelse og avancering.

Træningsessensen i Suikido er kvalitet, substans og indhold. Undervisningen er grundig, nærværende og kundskabsbaseret med fokus på læring af hensigtsmæssig bevægelse, udvikling og forfinelse af kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet.

Suikido er en yogisk træningsform der imødekommer alle: fra absolut nybegyndere til professionelle top-atleter og alle herimellem.

Suikido Yoga undervisningen foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal) 
 

SUIKIDO KROPSBALANCERING

I Suikido Kropsbalancering vil vi arbejde med simple greb og teknikker til at afspænde og balancere bindevæv, muskulatur, led og nervesystem. Suikido kropsbalancering fordyber og bidrager til den harmoniserende og vævsterapeutiske virkning af de kropsøvelser, der udføres i Suikido yoga og i Suikido energiøvelser.

Suikido Kropsbalancering foregår i vores smukke japanske Dojo (træningssal) 
 

SUIKIDO ENERGIØVELSER

Suikido Tai Chi Energiøvelser er en træningspraksis og lære i at mærke og dirigere den vitale livsenergi, som flyder i og igennem kroppen. Træningen er blød og flydende og til tider mere dynamisk i sit antrit. Strækkende og forlængende øvelser, forflyninger, aktivering af kroppens midte, helhedskoordination, kinæstetisk sansning, sammenhæng og synergi er essentielle elementer i Suikido Tai Chi. 

Suikido Tai Chi undervisningen foregår, hvis vejret tillader det, udendørs i vores magiske skov have omgivet af de gamle høje træer. Og eller i vores smukke japanske Dojo (træningssal).

 

SAUNA GUS

Sauna gus er et aromaterapeutisk sauna-bad, hvor vand og æteriske olier med forskellige velgørende dufte og egenskaber hældes på saunaovnen.Vi anvender renset vand og 100% økologiske essentielle olier af bedste kvalitet. Den aromatiske rensende damp optages gennem hud og luftveje, og varmen afspænder muskulatur, bindevæv og nervesystem.

Sauna temaet igangsætter og stimulerer kroppens egne renselses- og udskillelsesprocesser igennem sved, kredsløb, åndedræt, lymfesystem m.m.

I forbindelse med sauna badet renser vi også huden med himalaya sten salt.

På renselseskurset afholder vi dagligt 1 sauna bad session.
 

UNDERVISNINGSFORUM

Introduktion til Suikido’s principper for balanceret og naturlig renselse af kroppen som en helhed. Vores daglige undervisningsfora vil berøre emner såsom:
 

·      Renselsesprotokoller på kurset – how and what to do.

·      Naturlig balanceret renselse – do no harm, balancer ekstremer.

·      Makrobiotisk plantebaseret kost, renset vand, urte teer.

·      Toksicitet i hverdagen - løsninger, minimalisering, forebyggelse.

·      Infektioner, vira, parasitter - løsninger, minimalisering, forebyggelse.

·      Q & A
 

RENSELSESPROTOKOLLER

3-4 gange dagligt indtages forskellige renselsesformularer. Formularerne er sammensat med henblik på at vitalisere blod og lever, stimulere fordøjelsen samt befordre en god nattesøvn. Endvidere er renselsesprotokollerne sammensat og struktureret således at de virker i synergi med kursets særlige plantebaserede kostplan.
 

ØKOLOGISK PLANTEBASERET KOST

På dette kursus har vi sammensat en særlig plantebaseret kostplan med fokus på mave- tarmsystem, milt og lever samt på stimulering af kroppens naturlige udskillelsesprocesser. Kostplanen er sammensat til nøje at harmonere og virke i samspil med de daglige renselsesprotokoller.

Maden er tilberedt af 100% økologiske friske råvarer.

MERE INFORMATION

For yderligere information om Suikido og dette kursus, kontakt Anette Munch på: contact@suikido.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger