2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful yoga Workshop - Fredagsfordybelse

Arrangør:Filiyoga
Placering:Vejle
Fra:3/3/2017 kl. 17:00
Til:3/3/2017 kl. 20:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:613

Fredagsfordybelse

Kom ned i gear til weekenden med 3 timers blid og mindful yoga.

For mange af os går det ofte lidt stærkt fra mandag til fredage! Den ene dage tager den anden og vupti – pludselig er det weekend!!

Med denne fredags fordybelse bliver du inviteret stille og roligt ned i gear og tempo, så du kan finde ro og nyde din weekend!

Kroppen er en ”sladrehank” for vores tilstand og der er uendeligt mange gevinster til os, når vi beslutter os for at lytte til kroppen og dens signaler.
Du vil blive guidet i blide yoga øvelser med fokus på at give slip på både spændinger i kroppen samt mentale begrænsninger.

Du vil blive inviteret til fordybelse og indadvendt opmærksomhed som en vej til at stilne sindet og skærpe et selvkærligt fokus.

Jeg glæder mig til at skabe rum for selvkærlig fordybelse til din weekend!

Alle øvelser tager udgangspunkt i art yoga, som er udarbejdet efter det gamle ordsprog ” du må kravle før du kan gå”.  Dermed menes at ingen vil blive kastet ud i ”halsbrækkende” positioner som kroppen slet ikke er gearet til!

Yoga kan udføres på rigtig mange niveauer og med vidt forskellige formål! På mine workshops er formålet IKKE at smidiggøre og presse din krop ud i yderstillinger. Men at begynde blidt og ganske varsomt bringe bevidsthed til hele kroppen så du kan mærke din grænse både fysisk og mentalt.

Min undervisning tager udgangspunkt i følgende:
”Meningen med strækøvelser er ikke at se (eller at vise), hvor langt du kan nå – ikke engang at nå så langt, du kan, men………at være opmærksom”.

Mine workshops er både for den passionerede yogadyrker såvel som for den uerfarne.

Pris: 400,-

(inkl. vand/kaffe/the og lækker sund snack)

Tilmeld her:

https://filiyoga.dk/event/lad-weekend-workshop

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger