1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kundalini yoga for the Positive Mnd and the Aura

Arrangør:Ulla Upma Kaur Steen
Placering:Studio Flow, Svendborg
Fra:13/8/2016 kl. 09:00
Til:14/8/2016 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:778

Studio Flow, Bagergade 16, Svendborg

Kl. 09.00 - 12.00 begge dage

Underviser: Ulla Upma Kaur Steen

Vi er i Studio Flow nået til 3. week-end i vores rejse gennem kroppens fysiske og mentale muligheder og begrænsninger. Denne gang handler det om The Positive Mind og The Aura. To kroppe der influerer på hinanden på mange måder.

Workshoppen er en del af en serie The Ten Bodies, men kan sagtens tages som en enkeltstående workshop. 

The Positive Mind er kroppens 7- Eleven. Den er åben for muligheder alle døgnets timer. Det er vores indvendige heppekor som altid ser muligheder og er villig til at løbe ricisi, for at livet kan leves på bedst mulige måde. Er The Positive Mind ubalanceret, er vi tilbøjelige til at synes alt er fuldstændig ok, selvom alle odds taler imod. 
Vi giver os selv en masse løfter, men er rigtig dårlige til at levere varen. Vi har det hele i munden og begrænset eller slet ingen konsekvens eller handling.

Ordet Aura bliver tit misbrugt i satire og ironi. Men i virkeligheden kan det oversættes til vores karisma. Vi kender alle personer med en stærk karisma og udstråling. Personer vi respekterer for deres handlekraft og mod. 

Er Auraen svag, skabes der undertryk og det er det vi med et populært udtryk kalder energityve. Det kan være ekstremt drænende at være i nærheden af disse personer. De er i stand til at trække energi ud af alting. 

En svag aura kan føre til misbrug af alkohol, narkotika osv. Det skaber en falsk aura. Denne kunstige Aura kan føre til depression og psykose, når stoffets virkning fortager sig. 
Så er det langt at foretrække, som yogi Bhajan siger: Get high on your own supply

Pris incl. the og suppe
kr. 400,- pr. dag - kr. 750,- for begge dage.

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger