1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

220 timers (RYT200) Intuitiv yogalæreruddannelse - 24 torsdage + én weekend

Arrangør:Kira Løve, my yoga studio
Placering:Charlottenlund
Fra:27/10/2016 kl. 08:00
Til:21/5/2017 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:753

220 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart d.  27. oktober 2016

Udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio, Charlottenlund

Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet yogalærer

Den Intuitive yogalæreruddannelse (RYT200) - er en yogalæreruddannelse, hvor du bliver klædt på til at undervise - ikke bare holdundervisning, men også i yoga for specifikke målgrupper, så din undervisning kan tilpasses de målgrupper, du ønsker at arbejde med.

Styrk din viden og intuition

Pris fra 18.000,- kr. inkl. 24 torsdage + 1 weekend, kompendium og eksamen.

Maks. 16 deltagere på hvert hold = fokus på dig.

 

Uddannelsesindhold – Curriculum

Yoga-teknik – 100 timer

Gennem bevidst arbejde med åndedræt (pranayama), muskler, bindevæv, kirtler, organer, lymfesystem, nervesystem, meridianbaner og meditation, samt forskellige tilgange til at arbejde med krop og sind (hatha yoga, vinyasa yoga, restorativ/genopbyggende yoga, yin yoga, yoga for specifikke målgrupper, mantra/chanting) anvendes yogaen som redskab til at skabe bedre indre balance.

Anatomi og fysiologi – 30 timer

Gennemgang af kroppens opbygning, herunder skelet, muskler, bindevæv, åndedrætssystem, organer, kirtler – herunder hormonproduktion, lymfesystem og nervesystem samt yogisk anatomi: energisystemet, chakraerne, nadierne, prana, mudras og bandha.

Undervisningsteknik – 50 timer

Undervisningsmetoder, asana-gennemgang (stående stillinger, bagoverbøjninger, twist, foroverbøjninger, omvendte stillinger, balanacestillinger og afspænding), yoga for udvalgte livsstadier (gravid yoga, overgangsalderen), sekvensering, brug af yogaudstyr, verbal guidening og “hands-on” assistering.

Yogaens historie og yogafilosofi – 30 timer

Grundlæggende yoga filosofi (Pantanjalis Yoga Sutra, Bhagavad Gita, Hatha Yoga Pradipika, gennemgang af yogaens 8 grene, yogaens historie og udvikling, herunder gennemgang af de forskellige yogaskoler og yogaretninger, yoga som livsfilosofi, yogisk livsstil (herunder kost), meditation, bevidsthed og oplysning. Samt introduktion af sanskrit og gurmukhi, etik og moral og læren om det at være yogalærer.

Praktikum – 20 timer

Hvor der undervises, opserveres og assisteres. Der trænes i sekvensering, klasseopbygning, temavalg, fremtoning og placering i rummet og i at undervise yoga for specifikke målgrupper.

Underviser

Hovedunderviser, Kira Løve, E-RYT500, indehaver af my yoga studio, Charlottenlund Yogaen har været en del af Kiras liv siden år 2000. Siden 2006 har hun undervist mere end 5000 yogaklasser. Kira har gennemført 5 Yoga Alliance godkendte yogalæreruddannelser indenfor hatha yoga, vinyasa yoga, anusara yoga, kundalini yoga & gravid yoga. Kira er desuden uddannet restorativ yogalærer og har specialiseret sig i yoga anvendt som terapi. Kira har desuden gennemført 3 coachuddannelser (life coach fra Mindjuice, mastercoach fra Manning Inspire samt en mindre NLP uddannelse). Kira har yderligere gennemført 300 timers kursus i anatomi, fysiologi og sundhedslære. Kira er certificeret Reiki healer (reiki I, II og III), samt Pranic healer og arbejder både med yoga, meditation, åndedrætstræning, healing og coaching. Sammenlagt har Kira mere end 2000 timers uddannelse relateret til krop og sind. Gæsteundervisere

Der vil være gæsteundervisere, der hver byder ind med deres speciale.

Uddannelsesdatoer

  • Opstart 27. oktober 2016
  • November: 3/11, 10/11, 17/11, 24/11
  • December: 1/12, 8/12, 15/12, juleferie uge 51+52
  • Januar: 5/1, 13/1, 19/1, 26/1
  • Februar: 2/2, 9/2, vinterferie uge 7, 23/2
  • Marts: 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3
  • April: 6/4, påskeferie uge 15, 20/4, 27/4
  • Maj: 4/5, 18/5, 20-21/5 (eksamensweekend: lørdag/søndag – selve eksaminationen finder sted søndag d. 21/5 kl. 8-16)

Undervisningstider

Torsdage kl. 08-16

Lokation:

my yoga studio,

Hyldegårdsvej 29

2920 Charlottenlund

 

Pris og betalingsmuligheder for den Intuitive yogalæreruddannelse

Pris fra 18.000 kr. inkl. 24 torsdage + 1 weekend, kompendium (pdf-version) og eksamination.

1. betalingsmulighed:

Pris 18.000 kr.: Depositum á 4.000 kr. + 2 rater á 7.000 kr. med betaling senest hhv. d. 1/10-2016 (rate 1) og d. 20/11-2016 (rate 2).

2. betalingsmulighed:

Pris 21.000 kr.: Depositum á 4.000 kr. + 8 mdr. rater á 2.000 kr + 1 mdr. rate á 1.000 kr. Raterne følger datoerne for modulerne.

Betalingen skal være på plads for at blive eksamineret

Du har en plads på uddannelsen fra det øjeblik depositum på 4.000 kr. er betalt.

Betaling af depositum foregår online via dette link: http://myyoga.halbooking.dk/proc_klippekort.asp. Såfremt du ikke har mulighed for at betale med dankort kan der laves aftale om kontantbetaling. Depositum er en del af uddannelsens pris og er ikke refunderbart.

Tilmelding på info@myyoga.dk (book et en-til-en møde) og ved at betale depositum.

 

Ofte stillede spørgsmål Hvad nu hvis…?

Hvad nu hvis jeg misser en eller flere dage? Der er lagt så mange timer til uddannelsen, at du kan gennemføre og gå op til eksamen, selvom du mangler 2 hele dage. Det anbefales dog, at du har fået gennemgået al pensum. Der kan tilkøbes enesessioner, hvis du misser noget undervisning. 2 dages undervisning kan opsumeres på 3 timer + hjemmearbejde og kan tilkøbes for 1.500 kr. Beløbet deles mellem jer, hvis I er flere som tager det. Drejer det sig om enkelte timer, kigger vi sammen på behovet for ekstraundervisning i det enkelte tilfælde. Enesessioner koster, så længe du er under uddannelse, 500 kr. pr. session á 60 minutter. 

Hvad nu hvis jeg ikke består eksamen?

Så får du at vide, hvad der mangler for, at du kan bestå og når du føler dig klar, kan du komme til reeksamen. En reeksamen koster 1.500 kr.

Kan jeg være for ung eller for gammel? Hvad hvis jeg ikke kan alt det fysiske med min krop? Hvad hvis jeg er bange for nogle stillinger? Osv.

Din alder er underordnet. Det handler om at have lyst til at deltage og at ville lægge tid og energi i uddannelsen. Du vil altid have nogle forcer. Dem anvender vi til at arbejde med det som måtte være en udfordring. Det er et 9 måneders forløb. Der kan ske meget udvikling på den tid.

Hvad kan jeg efter endt uddannelse undervise i?

Uddannelsen tager udgangspunkt i Hatha yogaen, men du vil have mere med dig end dette. Du vil lære om forskellige måder at arbejde med yogaen, så du kan inkludere elevementer fra andre yogaretninger, for at kunne få dig selv eller din elever lige netop derhen, hvor du gerne vil have dem, så der opnås større balance. 

Hjemmearbejde

Der vil være hjemmearbejde mellem modulerne/undervisningsdagene. Det må forventes, at der er ca. 2-3 timer om ugen. Måske kan du gøre det på mindre tid. Måske bliver du så grebet af uddannelsen, at du bruger mere. Hjemmearbejde er også at tage yogaklasser, disse kan være der, hvor du gik til yoga inden du startede på uddannelsen eller ved at tage rundt og prøve forskellige underviseres klasser, hjemmearbejde er at forberede små undervisningssekvenser, hjemmearbejde er at læse kompendiesiderne. Der vil også være nogle få bøger, der skal læses. Litteraturen er primært på dansk.

Ekstraudgifter

Ekstraudgifter vil blive holdt på et så lavt niveau som muligt, men der vil skulle indkøbes nogle bøger, der vil skulle printes nogle sider og du vil skulle deltage på minimum 20 yogaklasser igennem de 10 måneder. De 20 klasser kan tages, hvor du ønsker det. Bog- og printudgiften estimeres til at være på maks. 1.500 kr. De 20 yogaklasser koster det som det koster at gå til yoga der, hvor du vil tage klasserne. Hvis du har mulighed for at låne bøgerne, vil udgiften være mindre.

Yoga hos my yoga studio

Mens du er på uddannelsen kan du købe 10 turs klippekort til 700 kr. (normalpris 1.000 kr.) alternativt kan du købe Intro månedskort til 550 kr. i studiet – også så længe du går på uddannelsen. Du behøver ikke at gå til yoga i my yoga studio under uddannelsen.

Hvor gennemtestet er uddannelsen?

Uddannelsen er gennemført 3 gange tidligere med weekendmoduler. At udbyde uddannelsen med primært torsdagsundervisning er et nyt set-up her i 2016-2017. Pensum er det samme for begge uddannelser. Der starter også en uddannelse op med weekendmoduler. Denne har opstart d. 1. oktober 2016.

www.myyoga.dk kan du se holdbilleder af hver af de 3 tidligere hold med de certificerede intuitive yogalærere, her ligger også udtalelser fra tidligere deltagere.

”Mit mål med denne uddannelse er at tilbyde dig en uddannelse som giver dig en grundig indføring i yogaen. Uddannelsen er både for dig som ønsker at fordybe dig i yogaen og for dig som ønsker at blive certificeret yogalærer. Der vil primært blive taget udgangspunkt i hatha yogaen, men du vil også møde andre udtryksformer af yogaen således, at du bliver præsenteret for flere tilgange og derigennem kan opnå en større forståelse for yogaen. Uddannelsen lægger op til, at du får en så god forståelse for, hvad det er de enkelte redskaber, øvelser, stillinger i yogaen gør godt for, således at du bliver i stand til med viden og intuition at kunne vælge de øvelser, som kan skabe bedre balance i dig eller i dem du underviser. Deraf navnet den Intuitive yogalæreruddannelse. Uddannelsen lægger op til, at du kan skabe dit eget undervisningsudtryk. På uddannelsen trænes du i at kunne undervise temaklasser og specifikke målgrupper, således at du kan byde ind med yogaen nogle steder, hvor yogaen måske ikke har været før. Du vil stifte bekendtskab med mange af yogaens elementer, så vi som yogalærere kan være med til at skabe balance hos os selv og andre – ikke bare fysisk men også mentalt. Uddannelsen indeholder alle de elementer der skal til for, at du efter bestået eksamen kan blive Yoga Alliance godkendt (RYT200).”

- Kira Løve, E-RYT500 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger