2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Skavanka yoga :-)

Arrangør:Kirsten Slots www.yogaworkshop.dk
Placering:Frederiksberg, København
Fra:7/9/2022 kl. 11:00
Til:13/12/2022 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1129

15 yogaterapisessions med Kirsten Slots. Pris 1.495/1.275 for ledig/pens/stud. Start 6. / 7. / 8.sep. Kreativ Yoga Skole, Prs Maries Alle 13, 1908 Frb.

Skavanka yoga er yoga med plads til alle, uanset om du er stiv som et brædt, har ondt i ryggen, har skæv næse eller kærestesorg.

Vi arbejder i et roligt tempo med plads til fordybelse, og du får individuel vejledning så du lærer at dyrke yoga på den måde, der er mest hensigtsmæssig for dig. Kirstens store interesse er Mindfulness og Yoga Therapy, dvs kunsten at forebygge og helbrede skader med yogaøvelser. Jeg vægter en tryg atmosfære med dybdegående instruktioner, kreativitet, omhu og en uophøjet stemning.

Undervisningen bliver tilpasset den enkelte elev eller gruppe, så den spænder fra dynamisk sved-på-panden yoga til meditativ slow-yoga og special programmer for f.eks skuldre-nakke spændinger eller rygsmerter. ALLE er velkomne. Yoga kan hjælpe alle til at få det bedre, få til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt med egne helbredende kræfter. Læs mere om holdene og tider på www.yogabeing.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger