1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Prana Self Care - find ro før julen

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:27/11/2016 kl. 13:00
Til:27/11/2016 kl. 17:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:509

Søndag d. 27/11 kl. 13-17.30 sætter vi fokus på DIG!

Med juletravlheden lige om hjørnet og masser af mørke, korte dage i kalenderen, har vi stykket et program sammen, der giver din krop og dit sind lige, hvad du er mest brug for for at føle, at du har overskud til at nyde juletiden og ikke bare ser den som noget, der skal overstås. 

Med yogaen og den kinesiske medicin i vores førstehjælpskasse står dagen på alt det bedste, du kan gøre for dig selv på denne tid af året. 

I en vekslen mellem bevægelse og stilhed folder vi en styrkende og forløsende asana-praksis ud, og supplerer med lidt myofascial release – særligt for skuldre og nakke. Vi finder nærvær i guidet meditation og sidst, men ikke mindst fordyber vi os i den anatomi og kinesiske kostforståelse, som du skal kende til, hvis du vil så balanceret som muligt igennem december, ligesom du vil få nogle nærende opskrifter med hjem, der balancerer al julemaden.

Pris: 450,- til mobilepay 51235572. Send en email til info@pranayogashala.dk, så du er sikker på, at der er plads, før du betaler.


Undervisere:

Ann-Charlotte Monrad: E-Ryt 200, cand. mag. og MA i moderne indisk litteratur og kultur (KU og SOAS), hovedunderviser på Prana Yoga Shalas yogalæreruddannelse og forfatter til Hvor der er stille - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras. 

Ole Bertram Monrad: BA i kinesisk (KU) og akupunktør.

Hvem kan deltage? Alle med en rimelig fast yoga-praksis og uden store skader. Dette er ikke et begynderkursus, men du behøver heller ikke kunne en masse avancerede stillinger for at være med!


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger