2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Retreat ved vesterhavet - Yoga, meditation og indiansk visdom

Arrangør:www.intreat.dk
Placering:Grærup strand - Vesterhavet
Fra:20/10/2016 kl. 17:00
Til:23/10/2016 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1708

I efterårsferien inviterer inTREAT dig til ophold ved Vesterhavet med yoga, meditation og indiansk visdom! Dette er ikke et RE-treat, men inTREAT! Du inviteres nemlig til at træde ind i livet i en tilstand af væren og autensitet, der hvor livet flyder frit og let og du bare er dit naturlige jeg, med alt det du indeholder. 

På inTREAT tillades hele dig og gennem opholdet vil du være i forbybelse og nærvær med dig selv og sammen med andre skønne mennesker. Til fælles er at vi alle har en drøm om at stå i egen kraft og styrke og leve livet fra et oprigtigt sted. 

Ikke to inTREAT er ens - Indiansk livsvisdom, yoga, gamle ritualer omkring bålet, meditation og naturens elementer udenfor og indendi vil dog være de bærende for weekenden.

Det er efterår og høsttid og vores fokus for dette ophold vil være den indre høst, fejring af livets frugter og dig som den gave du er til verden. Du vil få mulighed for, at høste alt det som livet har lært dig og derfra blive introduceret til, hvordan du på en stærk og autentiske måde kan bruge det i dit liv fremadrettet. 

InTREAT kalder til ceremoni og vi glæder til at til at se dig!

Pris: 3.000,- inkl. undervisning, forplejning, ekskl. værelse (Vælg mellem delt dobbeltværelse: 300,-, Enkeltværelse: 600,-)

Se mere på www.intreat.dk eller ring til os for mere på: 28109996

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger