2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Efteruddannelse - Sekvensering & Flow

Arrangør:KBH Yoga
Placering:København Ø
Fra:6/11/2016 kl. 09:00
Til:11/12/2016 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:293

Det handler om mennesker, din og deres kropsforståelse, når vi underviser i den fysiske yoga. Nedenstående filosofi bag efteruddannelsen rettet mod yogalærere, pilates instruktører, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, psykologer og andre kropslig uddannet - og skal læses som en efteruddannelse, der vil give dig mere ballast, tryghed og større forståelse for det kropslige aspekt i yogaen. Efteruddannelsen skal du samtidig se som en invitation til dig som ønsker, at gøre sig umage, inden du eventuel giver din erfaring videre.

At undervise kan vi i princippet alle, bare vi repeterer og lærer udenad. Har du ikke personligt oplevet det du lærer fra dig, mister læringen sin kraft og seriøsitet. Vil du finpudse din undervisning og opleve mere kropsforståelse hos dig selv og i måden dine elever reagerer kropslig i din undervisning på, er denne uddannelse noget du må tilmelde dig.

Du kan deltage på efteruddannelsen hvis du har minimum 100 timers basis  yogalærer- og pilates instruktør uddannelse i bagagen. Eller har en certificering indenfor anerkendt Mindfulness/meditations uddannelse, har egen yoga og/eller meditations praksis i mindst et år, og ikke mindst kendskab til kroppens anatomi fra din uddannelse som ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske, læge og anden kropslig uddannelse.

Efteruddannelsen giver dig mulighed for at fordybe dig og udvikle din evne til at undervise ”fra kroppen” snarere end ”fra hovedet”. Det kræves, at du deltager aktivt i samtlige timer for at bestå kurset. Aktiv deltagelse indebærer, at du i uddannelsesperioden er indstillet på at eksperimentere med de teknikker uddannelsen gennemgår i din egen praksis og i din undervisning, sådan at de kan bringe dine nye erfaringer og spørgsmål med ind i hvert enkelt modul.

Da det primært handler om din praktiske og kropslige forståelse af, at undervise yoga dynamisk og i et flow, er der ingen eksamen, intet pensum og intet skriftligt arbejde på efteruddannelsen. Dog er der hjemme yogapraksis, som er en del af det hele.

Efteruddannelsesforløbet varetages af Jørn Nørtoft. Efter tilfredsstillende gennemførelse udstedes Certifikat på 40 timers efteruddannelse inden for sekvensering og flow.

Efteruddannelsens overordnede forløb

Modul 1-3: Vejrtrækning og de fysiske yoga stillinger. På de første moduler undersøger vi, hvilken effekt din vejrtrækning har på dine fysiske stillingers udførelse. Hvordan føles din vejrtrækning når vi får vores opmærksomhed på relationen mellem bevægelse og vejrtrækning. Hvilke kvaliteter og evner har organet 'lungerne' og kroppens vejrtrækning, som kan inviteres ind mod vores fulde opmærksomhed i vores yoga praksis.

Modul 4-5: Invitation ind i de fysiske stillinger. Hvordan føles dine fysiske stillinger, når vi fra 'roden' til 'toppen' af stillingen, giver vores fulde opmærksomhed. Hvordan støtter vi vores krop i de fysiske stillinger. Hvilke kropslige aspekter har vi som værktøj, med ind i den fysiske stilling, som i sidste ende giver en sikker yoga praksis.

Modul 6-7: At være underviser
. På de sidste moduler arbejder vi med, hvordan du selv kan blive en mere dynamisk underviser. Frem for at tilrettelægge programmer og faste sekvenser, træner disse 2 moduler dig i, hvordan du omstiller og formidler din egen oplevelse fra din egen praksis, ud til eleven på yogamåtten.

Modulerne/uddannelsen foregår i weekender.

En typisk dag:

Yogaklasse med Jørn der sætter dagens tema (pranayama, asana og meditation indgår i alle klasser).


Præsentation/gennemgang af teknikkerne/metoderne bag morgenens klasse
.

Praktiske øvelser, træning individuelt og i grupper og afklaring af teknikkerne fra tidligere undervisning.

Yogapraksis som du træner derhjemme og som bliver gennemgået når vi mødes igen.

I alt 40 timer.

Maksimum 8 deltagere pr. hold.

Datoer – København 2016


Lørdage/søndage i november og december 2016 fra kl. 9-15

November 2016: d. 6., d. 12., d. 13., d. 20., og d. 26.

December 2016: d. 4., d. 10., og d. 11.,

Informationsmøde

Individuel møde med underviser Jørn Nørtoft

Priser & betingelser 

Pris: Sekvensering og flow: 7.500,- kr.

Ved tilmelding mere end 2 måneder før første dag betales depositum 3.000,- kr. ved tilmelding og resten betales med månedlige betalinger indtil opstart.

Ved tilmelding senere end 1 måneder før første dag betales hele beløbet på een gang, hvoraf 3.000,- kr. anses for depositum.

Ved annullering af pladsen tilbagebetales depositum ikke.

Ved annullering af pladsen senere end 30 dage før opstartstart tilbagebetales uddannelsespris ikke, medmindre det lykkes at afsætte pladsen til anden deltager. I så tilfælde tilbagebetales hele uddannelsesprisen.

Tilmelding til uddannelsen sker ved at sende en mail til info@kbhyoga.dk med oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, alder og en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du ønsker at deltage på uddannelsen, herunder også oplysninger om din yogamæssige baggrund og praksis

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger