2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Frisk og let, Weekend yoga og mindfulness retreat

Arrangør:Mokshayoga.dk, Yoganesh.dk
Placering:Aastrand, Assens
Fra:17/2/2017 kl. 16:30
Til:19/2/2017 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1125

Frisk og let, Yoga og mindfulness weekend retreat.

Imod slutningen af vinteren trænger krop og sind ofte til omsorg. Dette retreat har vi lavet, for at imødekomme kroppens og sindets behov for omsorg sidst på vinteren.

 

Med forløsende stræk, tvist og rotationer løsner vi ømhed og stagnation i muskler og led, så det bliver rart at være i din krop. Især kroppens fire hjørner; hofterne og skuldrene trænger ofte til at blive løsnet efter vinterens mere stillesiddende liv. Desuden vil vi mobilisere hele brystkassen og bevægeligheden i øvre ryg, for give velvære og forløse åndedrættet. Vi vil lave omvendte stillinger, hvor vi vender tingene på hovedet hvilket styrker kredsøbet og samtidigt virker som en mental detox som kan hjælpe os med at bryde uhensigsmæssige mønstre, tankemylder og angst.

Ligesom vores krop og sind bliver let og forløst igennem yoga, vil vi også arbejde med vores velvære igennem meditation. Igennem mindfulness meditationer, kan du vende tilbage til en ren og afslappet udgave af dig selv. En tilstand hvor du mærker din egen iboende glæde over at eksistere. Denne glæde over at være til, handler om meget simple ting, som en krop der er rar at bo i, mennesker omkring dig, gode dufte, naturen omkring dig mm. Voksne rummer samme iboende glæde i sig som børn, men mange gange er det nødvendigt at klare sindet, igennem yoga, meditation og naturen, for at kunne genfinde den del af os selv.

 

Det kan være rigtigt godt for os at blive mindet om at ting ikke behøver at være på en bestemt måde, for at du kan nyde dit liv. Måske handler det snarere om at du drager omsorg for dig selv og dit eget velvære i øjeblikket, så du ikke slæber afsted imod dine mål, bærende på smerter, træthed, forvirring og frustrationer. Læg mærke til skønheden omkring dig nu og her, træk vejret og nyd dit liv i udganspunktet.

 

Retreatet indeholder også mindful stilheds vandring sammen ude i lyset, som tiltrængt begynder at vende tilbage på dette tidspunkt.

Pris: 1950,- Dette inkluderer lækker, sund, økologisk og vegetarisk mad.

 

Dine lærere er Signe Rasmussen og Senay Jensen.

Signe er uddannet sygeplejerske, yogalærer og Restorativ yogalærer ved Hamsa yoga studio. Hun underviser til hverdag i Hamsa Yoga studio Aarhus og ved FOF Aarhus.

Senay er uddannet i kunsthistorie, Yogalærer ved Hamsa yoga studio og Mindfulness instruktør ved eksistens og nærvær ved Hanne Ravn Jensen.

Læs mere:

http://www.mokshayoga.dk/forars-frisk-og-let

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger