1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin yoga og mayofascial release retræte på Bali

Arrangør:UpDogYoga
Placering:Tejakula, Bali. Indonesien
Fra:18/11/2018 kl. 16:00
Til:25/11/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1355

Yin yoga ferie på Bali 2018

Vitaliser din krop, sind og ånd på gudernes Ø.
18 - 25 November 2018
Oplev den magiske og transformative Ø Bali. På dette vitaliserende og rensende yoga og meditations retræte, vil vi hver dag berige os selv med daglig yoga og meditation klasser. Lækre og nærende måltider, saltvands pool, vandreture i gude skønne omgivelser, snorkling på stranden, tempel besøg og rensels ceremoni. Luksuriøse spa-behandlinger og masser af tid til afslapning og fordybelse. Dette retreat vil efterlade din krop og dit sind fornyet og din sjæl i bliss. Det vil kun være begyndelsen på et helt livs transformation. Programmet vil omfatte to daglige sessioner af transformative yin yoga, pranayam og meditation. Vores tidlige morgen praksis vil bestå af healende og beroligende pranayama og meditation, efterfulgt af en genoprettende Yin yoga praksis hvor vi også laver myofascial release med bolde. Den tidlige aften yoga vil være med en erfaren instruktør fra stedet og her kan du deltage hvis du har lyst.

Beliggenhed Vi skal bo i et Non-profit retræte center i en fantastisk beliggenhed i en ikke-touristy del af det nordlige Bali, kaldet Tejakula. Med udsigt over havet, på en bjergtop omgivet af frodig grøn natur og deres egen store økologiske have, som vil give de fleste af ingredienserne til vores balinesiske måltider. Vil vi være lige ved siden af havet og det vil være muligt at tage en shuttle bus ned til stranden og tilbage hele dagen lang. Dette center er en almennyttig fond, hvor alle deres aktiviteter er startet sammen med de lokale myndigheder og støttes af det lokale samfund. Nogle af de projekter, der er blevet gennemført i de sidste par år, omfatter koralrev ombygning, skolemad og stipendier til skole børn. Sponsoreret bevarelse af uddannelse. Støtte til Tejakula's første husholdningsaffald bortskaffelsessystem. Finansiering af ashram samt kulturelle programmer for børn.
Daglig tidsplan
07:30-08:00 Morgen meditation og pranayama.
08:00-10:00 Lang morgen yoga praksis.
11:00-12.30 Morgenmad
12:30-17:00 Fri tid til at nyde de smukke omgivelser
17:00-18:30 Mulighed for yoga med lokal instruktør
18:30-20:00 Middag

Temple besøg På den fjerde dag, vil vi blive taget til det sorte sandsten tempel Ponjok Batu, som er et af Bali's mest vigtige Ocean templer. Her vil vi have mulighed for at opleve en balinesisk Hindu, renselses Ceremoni. Dag i fordybelse. På den fjerde dag vil vi opleve en hel dag i stilhed. Dette er en fantastisk mulighed for at koncentrere sig om det guddommelige inden i. Stilhed kan hjælpe os til at nå frem til et andet niveau af bevidsthed og en bedre forståelse af os selv.

Lærer Cecilie Svendsen er en erfaren yogalærer med mere end 700 timers krediteret træning og med tusindvis af timers undervisnings erfaring. Udover at undervise i yoga, giver Cecilie yoga terpi sessioner til folk med stress, depression, angst mm. Hun er Ejer af Up Dog Yoga på Amager, København.

Aktiviteter Det vil være muligt at sørge for andre aktiviteter, såsom at besøge en shamanistisk åndelig vejleder, besøger en lokal healer, madlavnings og væve kurser mm. Yoga platform. Vores Yoga platform er placeret direkte under spisestue terrassen. Den ene side af rummet er helt åben, og vender ud mod en lotus fyldt pool med frodige grønne omgivelser. I disse smukke omgivelser vil vi nyde vores lange morgen Yoga sessions, dybt forbundet med naturen og stilheden. Vandrestier. På kryds og tværs løber der vandrestier, der spænder fra blide gåture til mere anstrengende heldags treks. Udforsk den fire hektar stor ejendom, trek langs højderyggen af bjergene ned til Yeh Lalang floden, eller rejs igennem de traditionelle landsbyer, templer, frugtplantager og jungle kløfter på gå ben. Alvorlige mountainbikere kan bashe ned af mudrede spor og ru landsby sideveje, eller følge vejen op til bjerglandsbyer for en fantastisk udsigt over hele Madenan.
 

Bæredygtighed Brug af kemikalier minimeres .Vandet på retræte centret er ubehandlet, og kommer fra en naturlig kilde. Swimmingpoolen er en saltvandspool og de har bygget et spildevands bassin at filtrere gråt vand. De økologiske haver producere lækre grøntsager, efter principper om genbrug og genanvendelse. Brugen af elektricitet er sparsommelig - centret anvender lavt forbrug pærer og naturlig ventilation i stedet for air-condition. I tråd med denne holistiske tilgang.
 

Mad Der bliver serveret buffet 2 gange dagligt, som omfatter et udvalg af lækre sunde, nærende og afbalancerede vegetariske retter, fra det indonesiske køkken. Hvor det er muligt, bruger de ingredienser souced fra deres egne økologiske haver omkring stedet eller fra lokale supermarkeder. På terrassen kan gæsterne frit hjælpe sig selv til mineralvand, grøn te og urtete, balinesisk kaffe og kakao hele dagen. Hvis du ønsker at bestille frisk presset frugt- og grøntsagssaft, lassies og specialiserede kaffe, er dette også muligt.
 

Saltvandspool Saltvand poolen er bygget på en bjerg terrasse med den skønneste udsigt ud over de grønne plantager, hvor det fjerne ocean møder himlen. Du kan lave yoga på den brede sten taresse eller bare slappe af og nyde solen og de skønne omgivelser.
 

Spa Vitaliser krop, sind og sjæl på Rainforest Spa. Vælg imellem forskellige sydøstasiatiske, indiske og vestlige inspirerede skønheds- og sundhedsbehandlinger. Forkæl dig selv med deres særlige spa og deluxe pakker. Alle ingredienser er nøje udvalgt, og det veluddannede og venlige personale vil tage sig godt af dig.

Praktisk ting Gæsterne er ansvarlige for at booke deres egen transport til Bali. Det anbefales at bestille fly til Denpasar lufthavn Ngurah Rai (DPS) så tidligt som muligt. Hvis du ønsker ekstra nætter på vores retræte sted, er der mulighed for dette. Skriv til mig personligt, så undersøger jeg om der er plads.

Lufthavns taxi Vores retræte sted ligger 3 timers kørsel fra lufthavnen og taxi kan arrangeres på forhånd. Udgifterne til taxien vil være på omkring 200 danske kroner. (DKK) Billigt hvis man deler 4 personer. ( dette kan arrangeres)

Visum Ingen visum nødvendigt.

Pris Enkeltværelse inklusiv 2 x buffet morgen og aften og yoga 6.400 kr. Delt dobbeltværelse inklusiv 2 x buffet morgen og aften og yoga I alt 5.500 DKK. Du har sikret din plads når et depositum på 3.000 kr er betalt til Updogyoga. Det er ikke muligt at få sit depositum tilbage i tilfælde af afmelding senere end 2 måneder før afrejse. For tilmelding eller spørgmål skriv til Cecilie Svendsen       på updogyoga.dk@gmail.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger