1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kundalini yoga

Arrangør:Ulla Upma Kaur Steen
Placering:Frederiksberg, København
Fra:6/12/2016 kl. 19:00
Til:6/12/2016 kl. 20:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:644

Sted: Studio Nia, Suomisvej 2, Frederiksberg

Kundalini yoga er en af de ældste former for yoga. Upanishaderne har praktiseret denne form for yoga lang tid før vores tidsregning. Det var dog først i 1960´erne at Yogi Bhajan  udfordrede denne hemmelige og smukke tradition, ved at bringe den til Vesten, undervise og efterfølgende etablere organisationen 3HO, som betyder “Healthy, Happy and Holy”

Kundalini yoga er den højere bevidstheds yoga. Den åbner hjertet, giver styrke og frigiver låst energi. Hver Kundalini lektion er forskellig. Hver enkelt lektion har et specifikt formål som styrker din krop og dit sind. Det kan være de endokrine kirtler, ryghvirvlerne, stresshåndtering, udrensning af toxiner, mental balance og styrkelse af navlepunkt (nabi). Kundalini meditationerne er en helt unik teknologi, som styrker kroppen mod angst, vrede, depression. Øger dit focus, beroliger sindet, forbedrer fordøjelsen, giver energi og styrker hele nervesystemet.

Hver lektion bliver undervist efter Yogi Bhajan´s anvisninger og der er ingen niveaudeling. Alle gør deres bedste, ud fra deres formåen. Åndedrætttet og det mentale focus er essentielt i Kundalini yoga… “så kan du trække vejret,  kan du udføre Kundalini yoga.” Kundalini har kraften til at løsne barrierer og låste mønstre i sind og krop, hvilket gør den til den til den mest glædesfyldte og forløsende yogaform.

Opbygningen af en Kundalini lektion adskiller sig fra andre yogaformer ved at de enkelte Kriyas er fastlagte efter “opskrift” af Yogi Bhajan. De enkelte asanas er sammensat således, at man opnår den ultimative virkning i forhold til det man ønsker at stimulere eller ændre. I Kundalini yoga arbejdes bl.a. med mantras, bandhas (kropslåse) og mudras (håndstillinger), for derigennem at løfte energien fra de nederste chakra til de højere energetiske chakra.  Musikken er for mig, et vigtigt element i Kundalini yoga. Der findes en stor rigdom af musik relateret til de mantras vi bruger i kriyas eller meditationer.

Underviser: Ulla Upma Kaur Steen

www.ullasteen.com

Pris: Klippekort kr. 1000,- (10 gange)

Pris: Enkelttime: kr. 130,-


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger