2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Detox-dag med juicefaste, yoga og meditation

Arrangør:Sisse Siegumfeldt/SisseYoga
Placering:København Ø.
Fra:8/1/2017 kl. 11:00
Til:8/1/2017 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:579

Detox-dag med juicefaste, yoga og meditation

Har du lyst til at nulstille krop og sind og starte det nye år med en let fornemmelse i maven og gode vaner? Denne en-dages yogaretreat med juice-faste giver dig mulighed for at starte på en frisk, føle sult efter julens tunge mad, og mærke efter hvad kroppen har brug for.

Ofte ved vi udemærket hvilken kost der giver energi, styrker immunforsvaret, og holder os slanke og friske, men det kan alligevel være svært at holde sig til den. På detox-dag kigger vi på hvad der skal til af motivation for at vi giver os selv den omsorg en levende kost er.

Sisse har interesseret sig for kost siden tenageårene og har prøvet et utal af kure og forskellige måder at spise på. Hun har desuden haft et nært forhold til både blender og juicepresser siden sin tid som cocktailbartender i New York i halvfemserne. 

Saftkure kan noget helt særligt, da de tilfører kroppen ren flydende grøntsagskraft. Vi drikker flere friskpressede juicer med ekstra udrensende egenskaber i løbet af dagen, hvor der ikke indtages noget fast føde eller andre drikkevarer end vand, urtethe og juice.

Programmet veksler mellem en flydende og varmende yogapraksis, over meditation omkring emner som motivation, egenomsorg og sundhed, og ender med en langsom, hvilende og opladende yogapraksis. 

Du bestemmer selv om du vil bruge dagen som startskud på en længere udrensning, eller blot som en pause for dit fordøjelsessystem. Sisse er udogmatisk og sund fornuft-orienteret omkring kost og du kan deltage uanset hvilken kostretning du bekender dig til ;) For at modvirke udrensningsgener kan det være en god ide at trappe ned i tre dage før især mht. kaffe, kød og sukker.

Læs mere om Sisse Siegumfeldt under Lærere

PRIS: 975,- kr. inkl. juiceforplejning, undervisning og opskrifter på de juicer vi får.

TID: Søndag d. 8. januar, kl 11:00-18:00


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger