1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop ved Birgitte Gorm

Arrangør:Zensitivyoga
Placering:Silkeborg
Fra:8/1/2017 kl. 10:00
Til:8/12/2017 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:712

 

Workshop ved Birgitte Gorm 

Yogafilosofi i praksis - En Big Mind process 

Yogafilosofi er fuld af dybe erkendelser fra gamle mestre. Men hvis vi skal tro hvad de flest af dem skriver, bærer du allerede disse erkendelser i dig selv. Yogafilosofi er derfor ikke blot et studie af andres tanker og ideer, men også en praksis og en undersøgelse af din egen dybeste natur.

På denne workshop bruger vi Big Mind processen til at lære os selv bedre at kende. Birgitte faciliterer gruppen i en dialog med forskellige aspekter af det du kender som “mig selv”. Disse aspekter rummer ofte dyb visdom og kærlighed, men i deres undertrykte tilstand kan de spænde ben for os og gøre livet mere kompliceret end det behøver at være.  Ved at give skjulte aspekter af dig selv stemme kan yogafilosofi blive en levende praksis du kan lege med i hverdagen.

Du behøver ikke have kendskab til yogafilosofi for at være med. Faktisk er det en fordel hvis du lader teorien blive derhjemme og i stedet kaster dig ud i at undersøge hvilke erkendelser yoga tilbyder dig der hvor du er i dag. Workshoppen kan bookes alene eller som forberedelse til eftermiddagens yogaworkshop med Birgitte. Alle fra 15 år og op kan deltage, vi sidder i stole eller på meditationspuder og holder en kort pause midtvejs i workshoppen.

Tid: 10.00 - 12.00

Pris: 249 kr for denne klasse alene, 498 kr for hele dagen (sparer 100 kr. ved at booke denne klasse sammen med workshoppen “fascia i bevægelse”)

Spørgsmål: Zensitiv Yoga organiserer dette event og besvarer praktiske spørgsmål på email booking@zenhotyoga.dk eller Tlf: 60 144 188

Om Big Mind:
Big Mind processen er opfundet og udviklet af den amerikanske zenmester Genpo Roshi og kombinerer østlig spirituel praksis med redskaber fra vestlig psykologi. Hvor traditionelle praksisser fra østen giver os et glimt af, hvordan livet ser ud fra et mere omfattende perspektiv end “mig”, kan psykoterapien bringe os i kontakt med vores indre uopdagede ressourcer. Resultatet er en legende metode til selvindsigt der på een gang er nænsom, dybtgående og let at bruge.  Big Mind bruges i dag i mange forskellige sammenhænge, fra organisationsudvikling og coaching til terapi og spirituel praksis. Det foregår som en gruppebaseret dialog mellem Birgitte og deltagerne, hvor vi deler indsigter og erfaringer. En Big Mind process tilbyder dig nye perspektiver på dig selv og dit liv og sandsynligvis også en aha-oplevelse eller to. Spontane meditationer kan forekomme undervejs hvis gruppen er åben for det. Birgitte er uddannet psykolog og yogalærer og en af de få danskere der har gennemgået grunduddannelsen i Big Mind facilitering hos Genpo Roshi.

Åbent Flow: Fascia i bevægelse

Fascia er det tynde elastiske væv der forbinder kroppens dele til en sammenhængende helhed. I moderne yoga går vi ofte til fascia/bindevæv gennem statiske ’stræk’ i passive stillinger eller passivt pres fra tyngdekraften (som f.eks i yin yoga). I de seneste år har vi set en opblomstring af nye måder at bevæge sig på i yoga som arbejder med fascia  gennem langsomme, subtile bevægelser, muskulær aktivering og spontane flows. Der er ingen tvivl om at fascia er ved at blive ”det nye sort” i moderne yoga.

Denne workshop udforsker hvordan vores yogapraksis  kan regulere ubalancer i nervesystemet og hjælpe dig til at vedligeholde spændstighed og elasticitet i dit bindevæv. Birgitte guider en langsomt flydende yogaklasse hvor bevægelsen opstår ud fra din egen indre sansning af kroppen. Vi undersøger og udfordrer vores vanemæssige bevægelsesmønster på yogamåtten og leger med nogle helt nye måder at bevæge os på. Klassen veksler mellem fælles undersøgelser i mere strukturerede bevægelser og langsomme ‘åbne flows’, som inviterer dig til at gå på opdagelse i din indre erfaring af kroppen.

Workshoppen er især god for dig der har brug for næring og ro efter en stresset periode eller dig der gerne vil finde nye måder at bevæge dig på i din yogapraksis.

Birgittes undervisning faciliterer din medfødte kropslige intelligens så du tydeligt kan mærke kroppens signaler og handle på dem. Derfor er workshoppen centreret omkring din egen indre oplevelse snarere end et forsøg på at lære om og forstå anatomien bag praksissen. Der vil derfor være fokus på praksis snarere end teori hele vejen igennem workshoppen, dog med mulighed for at stille spørgsmål til sidst.

Tid: 13.30-16.00

Pris: 349 kr for en klasse 498 kr for hele dagen. (Spar 100 kr. ved at booke denne klasse sammen med “yogafilosofi i praksis”)

Spørgsmål: Zensitiv Yoga organiserer dette event og besvarer praktiske spørgsmål på email booking@zenhotyoga.dk eller Tlf: 60 144 188


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger