1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Luksus yoga retreat til Sri Lanka

Arrangør:KBH Yoga
Placering:Tallala Beach
Fra:7/4/2017 kl. 15:00
Til:16/4/2017 kl. 20:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:941

Forkæl dig selv og en ven med en luksus yoga rejse til vidunderlige og frodige Sri Lanka, på dette fredelige fristed på stranden, designet af prisbelønnede arkitekter.

Et fantastisk og luksuriøs hus på en af ​​de smukkeste sydlige strande med 7 soveværelser med eget badeværelse. Beliggende i den østlige ende af en smuk bugt – hvor du vil opleve spektakulære solnedgange over det Indiske Ocean.

Huset er i et moderne design, som drager stor fordel af den fantastiske beliggenhed. 5 soveværelser er beliggende på husets første sal og 2 soveværelser er beliggende i stueplan. I bliver indlogerede i delt dobbeltværelse.

Husets pool er centralt beliggende ved huset og er omgivet af en træterrasse til blandt andet solbadning og afslapning. Nyd solnedgange på husets fantastiske tagterrasse.

Yoga shalaen er beliggende som en del af selve huset, og er delvis åben med udsigt over det Indiske Ocean. Her kan du praktisere din yoga med stranden lige foran dig – og med lyden fra havet blidt i dine ører. Vi fordyber os I yogaen morgen og aften. Stranden har vi også som yoga sal i løbet af ugen, og her vil vi ligeledes dyrke vores yoga praksis i det gyldne sand. I løbet af opholdet vil vi meditere ved solnedgange.

Talalla House har et engelsk-talende personale på 5 personer. Personalet skaber en intim og tilstedeværende service og oplevelse for dig. Personalet forstår individuelle forventninger og præferencer - som er nøglen til, at gøre dit ophold afslappet og behageligt. Personalet består af en fuldtids kok, to stewarder, en gartner og en husholderske.

Kokken tilknyttet Talalla House tilbereder din daglige morgenmad, frokost og middag. Til morgenmad kan du vælge mellem en srilankansk til europæisk kulinarisk oplevelse. Frokost inkluderer traditionelle light bites, supper, salater og sandwiches. Til middag, nyd blandt andet en sensationel srilankanske ris og karry banket, som du vil huske længe efter du er taget hjem.

Kokken vil imødekomme eventuelle særlige kostbehov eller specifikke ønsker. Talalla House er beliggende på stranden - det betyder frisk fisk og skaldyr. Kokken er desuden ekspert i at presse forskellige forfriskende juice, fra de friske tropiske frugter, som du kan side og nyde i haven, på tagterrassen eller ved poolen.

Tallala House er et unik sted for dig, hvis du søger ro og ønsker at trække stikket ud. Vi har huset og personalet for os selv.

Yogaundervisere:

Jørn: Ejer KBH Yoga og har et utal af undervisningstimer bag dig. Du vil opleve et mangfoldigt yoga-rum, fyldt med kærlighed og passion til yoga og meditation. Jørn er kendetegnet for at være professionel, omsorgsfuld og en dedikeret underviser. Han skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og blide øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Jørn har mange yoga retreats bag sig både fra ind- og udland.

Tina: I Tinas undervisning er hun optaget af at finde ind til kroppens mest hensigtsmæssige stillinger (alignment), en sund kropsholdning og balancen imellem styrke og smidighed. For Tina handler yogaen om lysten til at bevæge sig, til at mærke at vi har en krop. Tina har selv erfaret, hvordan yogastillingerne, når de sker i takt med åndedrættet, kan bruges til at bevæge tankerne og sindet. Derudover så elsker Tina det legende element i yogaen – at stå på hænder, på hovedet, gå i bro eller bare stå på et ben.

Program:

Dag 1:

Afhentes i Colombo lufthavn

3,5 timers kørsel til Tallala House

Indkvartering i Tallala House

Frokost

Fritid (Eventuel badetur i det Indiske Ocean, afslapning i haven eller ved poolen)

Yoga praksis

Middag

Dag 2 – 7:

Yoga praksis

Morgenmad

Fritid (Nyd blandt andet en Ayurvedisk massage i huset. Safari tur for blandt andet at se den frodige srilankanske natur og elefanter i det fri)

Frokost

Fritid (Lang gåtur i vandkanten på den gyldne strandbred. Se fiskerne rive dagens fangst i land)

Yoga praksis

Middag

Dag 8:

Morgenmad

Afgang fra Tallala House

Fritid:

I din fritid har du blandt andet mulighed for blandt andet ayurvedisk massage på Tallala House, dags-safari, surfing, vandring i den skønne natur og etc. Hvad du foretager dig i din fritid, er ikke inkluderet i prisen.

Datoer: Fredag d. 7. april - søndag d. 16. april 2017

Pris per person: 9.590 DDK

Prisen inkluderer:

  • Ophold i delt dobbeltværelse i Tallala House
  • Transfer til og fra lufthavn i Colombo
  • Alle måltider i Tallala House
  • Personale til rådighed hele døgnet
  • Yogaundervisning 2 gange dagligt

Prisen inkluderer ikke:

  • Flyrejse til og fra Sri Lanka
  • Rejseforsinkring
  • Aktiviteter i din fritid

Tilmelding:

Direkte til info@kbhyoga.dk eller til rejsebureauet Bering Rejser på mail@beringrejser.dk

Flyrejsen:

Du bestiller selv flybillet tur/retur. Vi anbefaler, at du bestiller gennem Qatar Airways www.qatarairways.com. På den måde bliver vi hentet samlet i Colombo lufthavn.

Fly fra KBH til Colombo: Der er i øjeblikket billetter med afgang fra København d. 7. april kl. 17.20. Der er 1 stop undervejs. Mellemlanding i Doha. Vi lander i Colombo lufthavn, Sri Lanka d. 8. april kl. 09.20. Flyrejse ca. 10,5 timer.

Fly fra Colombo til KBH: Der er i øjeblikket billetter med afgang fra Colombo d. 16. april kl. 10.50. Der er 1 stop undervejs. Mellemlanding i Doha. Vi ankommer til KBH lufthavn d. 16. april kl. 19.50. Flyrejse ca. 10,5 timer.

Pris for tur/retur billet d. 31. oktober 2016 er:  6.914,- DDK

Tidsforskellen fra Danmark til Sri Lanka er +3,5 timer

Valuta: Sri Lankanske rupee. 1000 rupee er 45 DDK

Vejret: Tallala House er beliggende i det sydlige Sri Lanka og har en gennemsnitlig og behagelig temperatur på 27 grader hele året.

SKAL DU MED ?

Tjek YouTube video om Tallala House: Klik her

Tjek YouTube video om Tallala Beach: Klik her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger