1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga/meditations retreat på Ibiza

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter
Placering:
Fra:30/3/2017 kl. 08:00
Til:6/4/2017 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:649

Fordyb dig i selvforkælelse, kvindelighed og sund livsstil en hel uge i luksusvillaen Akasha Heritage midt i Ibizas magiske natur.

Karina Helsted Moe og Maria Juhl guider dig på dette retreat, hvor vi både morgen og eftermiddag vil fordybe os i yoga, meditation og visualiseringer. I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser, som frigører en masse ny energi.

Igennem meditationer og indre oplevelsesrejser kontakter vi dybere lag af vores bevidsthed. Der bliver også plads til at danse, synge, gå i naturen og dele dine oplevelser med de andre skønne kvinder.

Midt i forløbet har vi en dag med stilhed, hvor du oplever en åndedrætsterapi session. Åndedrætssessionen giver dig en smuk mulighed for at komme endnu mere hjem til dig selv gennem forløsning af fysiske og mentale spændinger.

Kurset er for dig, som er vant til at arbejde med dig selv, og som er klar til at gå dybt og villig til at dele dine oplevelser med andre i et intimt rum. Der er kun plads til 10 kvinder.

Du skal være indstillet på at meditationerne varer op til en halv time. Det er en fordel, at du har prøvet meditation før eller har mod på at kaste dig ud i det.

Typisk dagsprogram* (min 4 timers undervisning om dagen):

6.30-7.00 Solopgangsmeditation

7.00-8.30 Yoga

9.00-10.00 Brunch

10.00-15.00 Tid på egen hånd til pool, natur, afslapning 

15.00-17.00 Eftermiddags session med dagens tema

17.00-19.00 Middag

20.00-21.30 Kvindecirkel og/eller meditation (kun nogle aftener)

* Kun vejledende - ændringer kan forekomme. En af dagene har du en fri eftermiddag, hvor du har mulighed for at tage ud på egen hånd. Enkelte dage vil der også forekomme program midt på dagen.

Om Akasha Heritage og maden:

Akasha Heritage er en unik luksus og spa villa, som er skabt til at støtte mennesker i at finde hjem til dem selv og fejre livet i autentiske og smukke omgivelser. Villaen består af en eksklusiv blanding af traditionel arkitektur fra Ibiza, hellig kunst og nordiske designermøbler.  Designerens ambition var at skabe et fredfyldt rum med dybde, ærlighed og integritet.

Vi bor i et naturområde uden naboer og villaen ligget højt hævet, så der er direkte udsigt til havet og vild natur til alle sider. Der er kun 20 minutters gang til en dukkert i det lækre hav.

Den sunde og friske mad er en stor del af retreatet, der i sig selv bringer dig ro og velvære. Al maden der serveres på Akasha Heritage er vegetarisk (dog med lidt fisk), økologisk, lokal produceret og fri af GMO og andre toksiner. Vores kok Fabi er selv vegetar og har eksperimenteret med sunde, sprudlende, energigivende vegetarretter i mange år. Imellem de to hovedmåltider vil der være lækre snacks, friskpressede juicer og sunde teer til rådighed.

Pris:

Akasha Heritage består af 6 dobbeltværelser, hvoraf to værelser deler badeværelse. Pris er for delt dobbeltværelse*:

Værelse med eget badeværelse: kr. 9600

Værelse med delt badeværelse: kr. 8700

Ønskes eneværelse koster det 5000 kr. i enkeltværelsestillæg. Der er også mulighed for at bo alene i en tipi, det koster 8700 kr.   

* Flybilletter sørger du selv for. 

Skriv til luksusretreat@gmail.com for yderligere information eller tilmelding. 

Du kan se flere billeder i denne facebook gruppe

Stedet ligger kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Se en lille film fra stedet her


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger