Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga og surfing i Algarve, Portugal | ​9. - 16. september 2017

Arrangør:Munonne - Bering Rejser & Jørn Nørtoft ​
Placering:Lagos, Algarve, Portugal
Fra:9/9/2017 kl. 08:00
Til:16/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:404

Algarve er et helt fantastisk sted og Lagos er byen, som har det hele. Derfor er byen og de skønne omgivelser generelt også den perfekte ramme om vores nye yoga og surfingferie i Algarve. Yogainstruktør på turen er Jørn Nørtoft, som har et utal af undervisningstimer bag sig.

Yogaen foregår morgen og sen eftermiddag. Morgenyogaen består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk, hvor du bliver instrueret i en sikker og naturlig støttende praksis for din krop. Alle kan deltage i yoga undervisningen. Yogaen foregår i et særligt velegnet lokale i byen tæt på The Mansions. Der er desuden mulighed for at rykke enkelte sessions ud på stranden, som ligger ti minutters gang derfra.

Surfingen foregår alle dage fra klokken cirka 10 til cirka 17:30 og der tilbydes altid undervisning og frokost. Strandene vi oftest bruger ligger ved vestkysten og I kunne ikke have en mere imponerende kulisse med de store rå klipper og de skønne strande.

Program: 
Dag 1 Ankomst til Lagos
I ankommer til Lagos og bliver vist til jeres værelse. Herefter kan I nyde dagen og sige hej til de andre gæster. Der er ikke yoga eller surfing i dag, så I behøver ikke være fremme på et bestemt tidspunkt.

Dag 2-7 Surfing og Yoga
Dagene på turen forløber ganske enkelt. Hver morgen er der en yogasession (præcist tidspunkt er endnu ikke fastlagt), hvorefter I tager ud og surfer kl 9:30. Surfingen starter altid med opvarmning efterfulgt af undervisning. Frokost serveres på stranden omkring kl. 13, hvorefter der igen er to timers undervisning. Efter I er vendt hjem er det tid til endnu en yogasession typisk efterfulgt af, at I alle går ud og spiser sammen på restaurant eller deltager i de to inkluderede fællesmiddage, som vi arrangerer.
 
Bemærk: Du behøver intet forudgående kendskab til hverken yoga eller surfing for at kunne være med på denne tur - den er dog også velegnet til øvede indenfor begge aktiviteter.

Dag 8 Hjemrejse
Åh nej! Turen er slut og det er tid til at vende hjem til Danmark.

Surfingen
Der er surfing hver dag på turen, men det er naturligvis ikke et krav, at I tager med alle dage. Surfingen foregår fra kl. ca. 9:30 - ca. 17:30 hver dag. Det er typisk ved vestkysten og turen derud tager cirka 30-40 minutter hver vej. Det er nogle meget spektakulære strande det foregår på, så du kan glæde dig.

Du behøver ikke have noget som helst kendskab til surfing, da undervisningen foregår på alle niveauer. Der er to timers undervisning inden frokost og to timers undervisning efter frokost.

Alt udstyr og transport er inkluderet i surfingen.

Yoga
Vi dyrker yoga morgen og sen eftermiddag. Morgenyogaen består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk, hvor du bliver instrueret i en sikker og naturlig støttende praksis for din krop. Alle kan deltage i yogaundervisningen.

Din yogalærer: 
Jørn Nørtoft ejer KBH Yoga og har et utal af undervisningstimer bag dig. Du vil opleve et mangfoldigt yoga-rum, fyldt med kærlighed og passion til yoga og meditation. Jørn er kendetegnet for at være professionel, omsorgsfuld og en dedikeret underviser. Han skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og blide øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Jørn har mange yoga retreats bag sig både fra ind- og udland.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/br---portugal-september-jorn-2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger