1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vinterhi - The emotional body in Movement

Arrangør:mellem-rummet.dk
Placering:Samsø
Fra:3/2/2017 kl. 16:00
Til:5/2/2017 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:395

http://mellem-rummet.dk/events/the-emotional-body-in-movement/

The Emotional Body in Movement

The emotional body in movement, er en kombination af yoga, dans og bevægelse.

Du vil opleve, hvordan du igennem forskellige måder at bevæge din krop på, kan forløse blokeringer og stagneret energi, så du efterfølgende får en oplevelse af at være i flow.Vi bruger yogaøvelser, dans og meditativ guidning for at skabe forbindelse til din feminine kraft og sensitivitet. Når vi er i flow og bevidste om vores følte selv, har vi adgang til den intuitive visdom som kroppen rummer.

Med en kreativ og legende tilgang til undervisningen, tager vi dig med på et kropsligt eventyr. Vi vil skabe et trygt og tillidsfuldt sted, hvor du kan udtrykke dig frit. Det handler ikke om, hvordan det ser ud, men om din indre oplevelse.

Vi er bl.a. inspireret af bogen, Følelsernes Yoga, skrevet af Bija Bennet.

Følelsernes yoga præsenterer dig for krop/sind teknikker der indvirker positivt på det følelsesmæssige velvære og hjælper dig til at åbne op for dit dybeste potentiale og hente kraft og større tolerance.

Der vil være en Kali workshop, hvor du arbejder med din egen indre feminine kraft. Den indiske gudinde Kali er gudinde for ødelæggelse. Hun ødelægger alt, hvad der er falsk og negativt hos den der tilbeder hende, så dennes sande natur kan åbenbare sig.

Listening to your body, know your truth

Mellemrummet på Samsø er en perfekt ramme, til at skabe et helligt rum for personlig transformation og vækst. Og vi glæder os til at tage imod dig, til en helt særlig weekend!

Kærlige hilsner

Mona og Eva


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger