2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Begynder Workshop

Arrangør:Trine Mee Sook / MEE SOOK YOGA
Placering:København
Fra:21/1/2017 kl. 13:00
Til:21/1/2017 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:252

BEGYNDER WORKSHOP hos Blå Himmel Yoga

- for dig, der er nysgerrig efter at opleve, hvad yoga er, og hvordan det bevæger kroppen og sindet.

På workshoppen vil du få en kort introduktion til ideen bag yoga. Herefter bevæger vi os gennem nogle af de mest klassiske stillinger. Alle stillingerne instrueres grundigt med fokus på hvordan du kommer sikkert ind og ud af stillingerne - og så tager vi os god tid til at få stillingerne til at ske, således at du får mulighed for at mærke og opleve din krop.

I løbet af workshoppen vil du få en større forståelse for, hvordan du aktivt kan bevæge, aktivere og styrke din krop og du vil opdage hvordan denne aktivitet inviterer dig til at komme mere tilstede - i båe krop og sind.

Workshoppen er for dig som ikke har prøvet yoga før, og for dig som måske allerede har, men gerne vil bruge lidt ekstra tid på at nørde yogaens grundstillinger og den sikreste og mest givende måde at bevæge kroppen på (alignment). Udover selve yogastillingerne (asana) vil vi også arbejde lidt med åndedræt (pranayama) og meditation.

Yogalærer Trine Mee Sook vil med nærvær, smil og grundighed præsentere dig for yogaen på en tryg, varm og uhøjtidelig facon, og hun vil guide dig sikkert igennem teknikken og grundprincipperne bag.

Pris for workshoppen er 300 kr, eller 4 klip hvis du allerede er medlem hos Blå Himmel Yoga:

http://www.blaahimmelyoga.dk/begynderyoga

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger