1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Detox n'recharge YIN YOGA og ayurveda med Ann @ YOGAMUDRA

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:28/1/2017 kl. 14:00
Til:28/1/2017 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:280

http://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Yin_yoga_workshops_med_Ann__jan___feb___apr__2017

TID: 28. jan. 2017 kl. 14-16:30
STED: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø

OM DENNE WORKSHOP
--- Detox n'recharge med ayurveda og yin yoga --- 
Ayurveda er dateret helt tilbage til 5000 år før vor tid og er derfor verdens ældste sundhedssystem. Det stammer fra Indien og handler om at skabe naturlig fysisk og mental balance og sundhed gennem ens livsstil i hverdagen. Oversat fra sanskrit betyder ayurveda livets videnskab - ayurvedisk lægekundskab handler altså om alle aspekter af det menneskelige liv, helbred og velfærd. Ayurveda er derfor holistisk baseret, hvilket vil sige, at det både beskæftiger sig med kostvaner, søvn, motion, arbejde og relationer. I denne workshop vil vi se på, hvordan vi kan bruge ayurveda til at komme i bedre fysisk og mental balance i hverdagen ved hjælp af praktiske råd og tips om bl.a. detox/udrensning.

Ayurveda er yogaens søstervidenskab, og disse to er uløseligt forbundet: I workshoppen vil vi i den anden halvdel komme ned i gear og finde balance ved hjælp af Yin yoga. Vi vil få en oplevelse af at drage omsorg for os selv på en blød og nærende måde. Gennem dybe og muligvis intense stræk i siddende eller liggende stillinger vil vi synke dybt ind i kroppen, sætte udrensende processer i gang og få beroliget nervesystemet. Workshoppen afsluttes med en guidet dybde afspænding.

Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper.

OM YIN YOGA
Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful/nærværende praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet, og derfor er denne yogaform et godt supplement til de mere aktive former for yoga eller anden motion. 

Når vi holder de siddende eller liggende stillinger i længere tid (3-5 min.), giver det en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed, og samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der kunne være ophobet i kroppen. Derudover skaber Yin yoga afstresning i krop og sind og hjælper os til at komme ind i en tilstand af ro, nærvær og dyb koncentration.

DELTAGERE
Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.

OM ANN
Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende på http://www.yogamudra.dk/Ann_Benedikte_Hansen.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på http://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, http://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb workshoppen. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

INDKVARTERING
Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. For mere information: http://www.yogamudra.dk/Logi_under_workshops.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger