2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Immersion i sekvensering

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:18/3/2017 kl. 12:00
Til:19/3/2017 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:754

 

Immersion i sekvensering

Underviser du i yoga eller har du bare en stabil hjemmepraksis, og vil du have ny inspiration til at sekvensere? 

En af Danmarks mest erfarne vinyasa-lærere, Ann-Charlotte Monrad, deler på denne weekend-immersion ud af sin viden om og erfaring med sekvensering, så du kan få ny inspiration. 

Uanset om du er yin yoga-lærer, og vil tilføre din undervisning lidt flow og styrke, ashtanga yoga-lærer med lyst til at lege og eksperimentere eller allerede underviser og/eller praktiserer vinyasa/flow-yoga, vil der være noget at komme efter på dette 10-timers kursus, hvor vi bruger kroppen som laboratorium og fordyber os i, hvordan du både energetisk og anatomisk får mest muligt ud af yogaen!

Overvejer du at deltage i vores næste 30-timers immersion i kinesisk medicin og yoga (efterår 2017), vil dette være en rigtig god introduktion til vores måde at sekvensere på.

Vi udvikler konstant vores undervisning hos Prana Yoga Shala, så hvis du har taget vores uddannelse for et par år siden, vil du også få en masse ud af at deltage! 

Tidspunkt: Lørdag d. 18/3 kl. 12-18 og søndag d, 19/3 kl. 13-18 (begge dage vil der være en halv times frokostpause).

Pris: 1200,- for medlemmer og undervisere hos Prana Yoga Shala. 1500,- for ikke-medlemmer (inkluderer 3 valgfrie klasser hos os i marts/april 2017) Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@pranayogashala.dk. Skriv gerne, hvorfor du vil deltage :) 

Vi er registreret hos Yoga Alliance som både RYS og YACEP - Continuing Education Provider - og du kan bruge dette kursus som Continuing Education.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger