Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Unik yogarejse til Goa, Indien | 6. - 17. januar 2018

Arrangør:Munonne - Niyama Yogacenter ved Malika Lazib Baladi
Placering:Goa, Indien
Fra:6/1/2018 kl. 08:00
Til:17/1/2018 kl. 10:00
Antal visninger:294

Har du lyst til at tage på en unik yogaferie til Nord Goa i Indien med 2 danske fuldt ud passionerede yogalærere hvor der er sat fokus på dig, på ayurvedaen - på 2 gange daglig yoga klasser / Restorativ og Blid Hatha yoga - hvor du bor på et lækkert og smukt sted med alle ønskværdige facilliter - Pool - Ayurvedisk massagerum og massører, der er tilgængelige kun for vores gruppe  -  Hvor vi har vores egen skønne svale yoga shala og en restaurant der serverer smagfuld og fantastisk mad! Ja, så er denne tur helt sikkert noget for dig.


Vi er 2 danske dedikerede yogalærere, som til daglig driver og underviser for NIYAMA YOGA og som har holdt Retreat i  Himalaya Yoga Valley før med stor succes, mener, at have fundet det bedste sted  til den form for yogarejse, som vi ønsker at udbyde.- Himalaya Yoga Valley ligger ved Mandreem i  Goa - et sanseligt og trygt sted at være.
 
Himalaya Yoga Valley Centre har lidt over ti års erfaring med at modtage yoga elever fra hele verden og vi vil sammen med personalet på stedet gøre hvad vi kan, for at du kan få en uforglemmelig rejse, der er tryg, sund og fuld af forkælelse og fantastiske oplevelser.
Du får mulighed for at mærke og sanse hvad varme, yoga, mindfulness og ayurveda kan gøre for dig. Du får stunder, hvor du i ro og mag kan være helt dig selv og genoplade dine batterier, hvilket også giver dig mulighed for en dybere praksis i yogaens hjemland. Vores Ayurvediske læge kommer og holde foredrag på stedet og de private konsultationer sker også på Himalaya Yoga Valley -  Stedet har også egen massage rum og der vil være tilknyttet en massør til gruppen.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/mlb---goa-januar-2018


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger