Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yogaferie på Lefkas

Arrangør:Janni og Zofia
Placering:Greece
Fra:18/9/2017 kl. 08:00
Til:25/9/2017 kl. 10:00
Antal visninger:182

 

Forlæng din sommer og tag med på yogarejse til den græske ø – Lefkas - d. 18/9 – 25/9-17.

Tag med Janni og Zofia til den lille græske ø – Lefkas – som er fredelig og idyllisk med et fåtal af turister. Vi skal bo på – Corali Beach – som er et lille hotel med havudsigt og ligger ned til en smal stenstrand, hvor vi kan bade og sole os. Kort afstand fra hotellet ligger byen – Nidri – som byder på hyggelige caféer og restauranter samt en lystbådehavn. Der vil være mulighed for at tage på forskellige udflugter såsom; vandreture og bådture til nærliggende øer og strande.
På turen til Lefkas vil der som udgangspunkt være morgen- og eftermiddagsyoga, så der vil være rig mulighed for afslapning og oplevelser udover. Alle kan deltage uanset niveau.

Turen koster 6.698kr.

Prisen inkluderer:
Fly t/r
Transport til og fra lufthavn
Hotelophold
Morgenmad
Yoga

Som udgangspunkt bliver indtjekningen på hotellet i delt dobbeltværelse – ved bookning af et enkeltværelse vil der forekomme et tillægsgebyr. 

Du skal medbringe: 
Yogamåtte
1 tæppe/stort håndklæde
1 yoga blok 

Undervisere på turen:

Janni Kil Roldsgaard:
Janni er uddannet yogalærer og har omkring 1000 undervisningstimer bag sig – hendes klasser inspireres af det legende og dansende element som sætter balance og styrke i fokus – og dermed udfordres kroppens evner og kompetencer. Hun vægter højt, at vejrtræningen flyder med flowet i sekvenserne, da det giver mulighed for at slippe tankespillet en stund og bare være i nuét – på sin yogamåtte. Janni har siden barnsben arbejdet med kroppen og har dannet sig en god og naturlig forståelse af kroppen, hvilket hendes undervisning ligeledes bærer præg af – hun finder balancen mellem det dynamiske og blide vigtig og har derfor både uddannet sig indenfor vinyasa og flow samt yin yoga.

Zofia Linda Bjerregaard:
Zofia har en lang række yogauddannelser bag sig, som blandt andet indebærer hatha, flow og yin yoga. Hun har beskæftiget sig med yoga i mere end i 7 år og har derfor en god forståelse af kroppen og dens bevægelses mønstre. I dag assisterer Zofia på flere yogalæreruddannelser og tilbringer derfor mange timer på yogamåtten i løbet af ugen. 
Hendes klasser kan både være blide og udfordrende og hun implementerer ofte elementer af mindfulness, da det åbner op for fordybelse og vender opmærksomheden til kroppen. Zofia ligger meget vægt på at skabe nærvær på hendes klasser og skabe et sted, hvor der er plads til forskelligheder – et fri rum. I løbet af de sidste 3 år har hun været meget optaget af anatomiens- og yogafilosofiens verden, som har givet hende en større forståelse af hvordan yoga kan påvirker krop og sind på en positiv måde.

Billetter:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqeU_h2LnVdK3kNxZccjxonYZtTiTp4X86qpENfWHGb9cIPg/viewform

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Zofia eller Janni på - janni_kil@hotmail.com eller zofia.bjerregaard@hotmail.com


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger