Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Smykker

Glad Krop

Yoga for børn

Yoga Plakat

Bkr vandflasker

GAVEKORT

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Mindfulness E-bog

Yoga til Sport E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


Yoga for Sportsfolk - E-bog

GRATIS E-bog Yoga for Sportsfolk. Modtag den her og nu. Se mere her...

 
events & workshops:
hold:

Se alle yoga steder her
Min Bruger

Følg Yogaudstyr.dk på Facebook og Instagram og hold dig opdateret på nye produkter, deltag i konkurrencer og få løbende ny inspiration til din yogapraksis. Vi glæder os til at dele vores begejstring for yoga med dig.

Yogaudstyr.dk på Facebook Yogaudstyr.dk på Instagram

Relax n'renew med restorativ YIN YOGA med Ann @ YOGAMUDRA Christianshavn

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:3/6/2017 kl. 14:00
Til:3/6/2017 kl. 16:30
Antal visninger:91

https://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Yin_yoga_workshop_med_Ann__juni_2017

Få et velfortjent hvil og mærk jordforbindelsen med denne restorative Yin yoga workshop og bliv klar til sommerens mange aktiviteter. Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 

TID: 3. juni 2017
STED: YOGAMUDRA Christianshavn, Strandgade 36 D 2. sal, 1401 København K

OM DENNE WORKSHOP
--- Rest n'renew med restorativ yin yoga ---
Konsekvensen af at leve i en højhastighedskultur som vores er, at mange af os oplever, at vi bliver udmattede, har svært ved at sove og alt for ofte glemmer at tage os af os selv. At gøre plads til at komme ned i tempo og opleve dyb hvile er derfor et vigtigt skridt til at få genoprettet den tabte energi og skabe egenomsorg. En af de mest effektive metoder til at genvinde den tabte energi er restorativ yoga.

Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet og virker terapeutisk, idet kroppen får lov til at komme ind i en tilstand af dyb hvile og afstresning både fysisk og mentalt. Undervejs vil kroppen være støttet af yogapøller, blokke og tæpper.

Medbring ekstra lag af varmt tøj og strømper. 

OM YIN YOGA
Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful/nærværende praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet, og derfor er denne yogaform et godt supplement til de mere aktive former for yoga eller anden motion. 

Når vi holder de siddende eller liggende stillinger i længere tid (3-5 min.), giver det en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed, og samtidig får vi mulighed for at slippe de affaldsstoffer, der kunne være ophobet i kroppen. Derudover skaber Yin yoga afstresning i krop og sind og hjælper os til at komme ind i en tilstand af ro, nærvær og dyb koncentration.

DELTAGERE
Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring med yoga generelt eller Yin yoga specifikt. Stillingerne kan tilpasses til hver enkelt deltager.

OM ANN
Ann underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende på http://www.yogamudra.dk/Ann_Benedikte_Hansen.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på http://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, http://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb workshoppen. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

INDKVARTERING
Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. For mere information: http://www.yogamudra.dk/Logi_under_workshops.


Bliv kontaktetSkriv de bogstaver/tal du ser på billedet


Kontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95