1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga workshop for begynder

Arrangør:Drop in yoga - Odense
Placering:Odense
Fra:29/5/2017 kl. 19:00
Til:29/5/2017 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:472

En workshop for dig, der er nysgerrig på at smage hvad yoga er.

Ønsker du at starte til yoga her i sommerperioden og kunne du tænke dig at blive klogere på yogaens skønne grundelementer.

Alle kan være med! Dig der er helt grøn. Dig der gerne vil lære yoga og arbejde lidt med åndedrættet. Denne workshop er for dig, som ikke har erfaring med yoga, eller dig der har prøvet lidt, men gerne vil bruge kvalitetstid i klassiske stillinger/asanas.

Jeg har skræddersyet denne workshop med alt det gode og nødvendige for at komme rigtig godt og sikkert i gang med yogaen, solhilsner, balance, smidighed og styrkende fysiske øvelser samt åndedræts øvelser. Du bliver i stand til at udføre stillingerne med stort udbytte. Og du bliver klædt på, så du herefter kan hoppe med på vores DROP IN TIME koncept, som også kører i hele sommer perioden.

Jeg glæde mig til at byde dig velkommen i Drop in Yogas skønne lokale, hvor der er plads og tid til den enkelte, så du kommer godt i gang med yogaen.

Workshoppen foregår hos Drop In Yoga, Vestergade 75E, liggende i Kulturmaskinen.

Der er max 10 pladser, hvilket betyder jeg har god tid til den enkelte og mulighed for hjælp dig med dine eventuelle udfordringer på yogamåtten.

Pris 195 kr. eller 2 klip pr. event (vi har fx et 5 turs klippekort til 425 kr.) tilmelding og forudbetaling er nødvendig og bindende. Mail til resi@dropinyoga-odense.dk så sender vi betalings info mm. 

Planlagte datoer:

Mandag den 29. maj kl. 19:00-21:00

Fredag den 9. juni kl. 17:00-19:00

Underviser: Resi Jacobsen, indehaver af Drop In Yoga – Odense

Du kan leje en yogamåtte for 10 kr. pr. gang

Hvem kan deltage:

Alle, ung som gammel, mand eller kvinde, trænede eller utrænede, dog skal du være fyldt mindst 17 år for at deltage – ellers henviser vi til yogaforkidz.dk

Namaste

Resi 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger