2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Livgivende retreatweekend med yoga og meditation

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Et skønt retreatsted på sydsjælland
Fra:11/8/2017 kl. 15:00
Til:13/8/2017 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:439
Drømmer du om rum til nærvær og fordybelse et par sommerdage? Har du lyst til en tid væk fra din computer, telefon og to do-lister? Længes du efter en pause til at reflektere og til bare at være? Så giv dig selv den gave at tage på en livgivende weekend med fokus på dig og din livsglæde. Intentionen er at lande godt og grundigt hjemme og styrke kontakten til os selv.

Fuglesang, skøn natur og gamle træer. Yogaøvelser, dybe åndedrag og afspænding på yogamåtten. Guidede meditationer. Tid ved bålet, skøn nærende mad og varm sauna vil hjælpe os på vej, og du vil kunne mærke effekten efterfølgende. Så du skal egentlig bare læne dig tilbage og lade dig guide gennem dagene. Der vil være tid i stilhed og andre tider med fællesskab. Du bestemmer selv hvor meget og hvor lidt af det hele. Det er en weekend for dig.

Det er 11.-13. august. Vi begynder fredag 11. august kl. 15.00 og slutter søndag eftermiddag 13. august omkring kl. 15.00. Vi tager det stille og roligt sammen og hver for sig.

VIL DU MED?
Weekenden er for alle, der ønsker et pusterum og et par dage med plads til stilhed, refleksion, indadvendthed, udadvendthed og væren. Det kræver ingen forudsætninger at være med. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Kom med dig selv eller tag nogen med. Det er op til dig.

Maden bliver lækker og vegetarisk. Giv besked på forhånd, hvis du har særlige behov i forhold til kosten, så vi kan sørge for, at du får det så godt som muligt.

Weekenden af alkoholfri. Mobiltelefoner må gerne være slukket og blive på værelserne. Medbring din yogamåtte og løst tøj, som du kan røre dig i. Tag også et håndklæde med og gerne to, hvis du vil med i saunaen.

VORES RETREATSTED
Vi skal være i smukke, rolige omgivelser i Hammer på Sydsjælland lidt uden for Næstved. Det er cirka en times kørsel fra København. Du kan også tage toget til Lundby station (som er stationen efter Næstved). Så henter vi dig der.

PRIS
2.900 kroner. Prisen inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, al undervisning og mad (fortrinsvis økologisk).

Foretrækker du enkeltværelse, koster det 400 kroner ekstra. Det er først til mølle. Her er blot to enkeltværelser. Desuden to dobbeltværelser til to personer og et dobbeltværelse til fire personer. Derudover er der en tipi til en person og et telt til en person (der bliver redt op i tipien og teltet til dig med underlag, dyne osv.). Ønsk i din tilmelding, hvad du foretrækker, så ser vi, hvad der kan lade sig gøre.

Du er også velkommen til at tage dit eget telt, underlag og sovepose med. Så bliver prisen for weekenden 2.500 kroner.

TILMELDING
Skriv til christina@christinahernvig.com hurtigst muligt. Skriv dit navn, adresse, telefonnummer og mail i din tilmelding. Indbetaling til bankkonto 5471 1699107.

BETINGELSER
Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Skulle weekenden blive aflyst mod al forventning, tilbagebetales dit beløb selvfølgelig.

Du behøver ikke at have deltaget på et af mine kurser eller retreatweekender før. Er du i tvivl, om weekenden er for dig, er du velkommen til at ringe til mig på 61687810 (bedst i dagtimerne på hverdage).

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen
Christina Hernvig

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger