2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop – hængebælteøvelser

Arrangør:Yogaliving
Placering:Fredriksberg
Fra:10/9/2017 kl. 13:00
Til:10/9/2017 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:451
Workshop – hængebælteøvelser
Den 10. September 2017
Jeg kender ikke nogen, der har for meget tid.

Og giver vi os i kast med træning, er det for det meste fordi, vi gerne vil skabe en forandring fysisk eller mentalt. Eller måske reparere eller forebygge en skade. Og det skal virke!

Da jeg for nogle år siden blev enlig mor, blev jeg nød til at blive ekstremt disciplineret omkring min tid. Også min yogapraksis måtte også effektiviseres. Sådan var det bare. Jeg måtte skære ned men stadig forsøge at få det samme ud af min praksis, som jeg plejede.

Den skulle træne min mave op efter fødslen, reparere min stive amme-ryg og ødelagte skuldre. Den skulle strække og smidiggøre min ryg. Den skulle træne kroppens sider og strække mine låste hofter.Samtidig skulle jeg have masser af energiflow, cirkulation til hjernen, hjertet og indre organer og ikke mindst afspænding. Mit åndedræt skulle beroliges og åbnes. Jeg skulle finde mig selv og mærke min krop – bare 5 minutter om dagen.

Det yogaprogram som jeg stadig praktiserer næsten hver dag, vil jeg gerne give videre til jer på denne workshop, fordi det har været og stadig er så ufatteligt værdifuldt for mig.

Vi skal hænge med hovedet nedad meget af tiden og det foregår udenfor. Så tag tøj med til at være ude (i Yogalivings gård). Vi hjælper hinanden og skiftes til at lave øvelser i hængebælter. Efter øvelserne laver vi nogle stræk, restorative øvelser og boldemassage i salen og afslutter med en dybdeafspænding.

Alle er velkomne. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer.

Dato og tidspunkt: Den 10. sept kl. 13-15.30
Pris: 350,- kr

Underviser: Louise Fjendbo

Fjendbohttps://yogaliving.dk/workshops/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger