1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Skøn retreatweekend på Strandgården

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Møn
Fra:6/10/2017 kl. 16:00
Til:8/10/2017 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:748
Reserver en weekend i efteråret til dig. At tage nogle dage ud af kalenderen til dig selv er en fantastisk gave, der giver mulighed for at slippe hverdagsstøjen og geare ned. For det meste har vi travlt og er ”på”. Det meste af tiden på vej videre og lige et skridt foran. Retreatet er en af den slags pauser, som vi alle burde have flere af i løbet af et år.

Her kan du genoplade batterierne, genfinde din styrke, din blødhed, dit eget stillerum og forbinde dig med roen og klarheden indeni. Det er en oplagt mulighed for at træde til side for dig selv og din automatpilot, for at lytte til øjeblikkets muligheder og det, der føles sandt lige nu.

Du bliver guidet gennem weekenden og kan roligt læne dig tilbage og lade dig falde ind i det, der nu er. Vi arbejder med yogaens bevægelser, dybe åndedrag og vejrtrækningsøvelser, afspændinger, guidede meditationer, inspirationsøvelser, fælles refleksioner og tid i naturen. Vi tager det stille og roligt sammen og hver for sig. Der vil være tid i stilhed og andre tider med fællesskab. Du bestemmer selv hvor meget og hvor lidt af det hele. Det er en weekend for dig.

Vi begynder fredag 6. oktober kl. 16.00 og slutter søndag 8. oktober om eftermiddagen omkring kl. 15.00.

VIL DU MED?
Weekenden er for alle, der ønsker et pusterum og et par dejlige dage til at tjekke ind hos sig selv. Det kræver ingen forudsætninger at være med. Det eneste krav er et åbent hjerte og sind. Kom med dig selv eller tag nogen med. Det er op til dig.

VORES RETREATSTED
Vi skal være et skønt lille sted på Møn, der hedder Strandgården. Det er en gammel gård med en stor have lige ned til stranden og Østersøen. Det er en ideel ramme for en weekend med selvforkælelse og indre arbejde. Her er både enkelt- og dobbeltværelser. Du kan køre til Strandgården i bil. Tager du tog og bus, finder vi ud af, hvor vi kan hente dig, så du kommer hele vejen til Strandgården.

Maden bliver lækker og vegetarisk. Giv besked på forhånd, hvis du har særlige behov i forhold til kosten, så vi kan sørge for, at du får det så godt som muligt.

PRIS
2.900 kroner. Prisen inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, al undervisning og vegetarisk mad. Foretrækker du enkeltværelse, koster det 400 kroner ekstra. Transport til Strandgården er ikke inkluderet i prisen.

Weekenden af alkoholfri. Mobiltelefoner må gerne være slukket og blive på værelserne. Der er yogamåtter og meditationsstole på Strandgården. Medbring løst tøj, som du kan røre dig i plus en varm sweater. Tag også et håndklæde med plus sengelinned. Det kan også lejes for 50 kroner ekstra, hvis du foretrækker det.

TILMELDING
Skriv til christina@christinahernvig.com senest 1. september. Skriv dit navn, adresse, telefonnummer og mail i din tilmelding. Indbetaling til bankkonto 5471 1699107.

BETINGELSER
Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Skulle weekenden blive aflyst mod al forventning, tilbagebetales dit beløb selvfølgelig.

Du behøver ikke at have deltaget på et af mine kurser eller retreatweekender før. Er du i tvivl, om weekenden er for dig, er du velkommen til at ringe til mig på 61687810 (bedst i dagtimerne på hverdage).

Jeg glæder mig.

Kærlig hilsen
Christina

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger