1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Lill Palmblad (DK) // YIN yoga workshop, 'Mind your hearth' @ YOGAMUDRA

Arrangør:YOGAMUDRA
Placering:København
Fra:10/12/2017 kl. 13:00
Til:10/12/2017 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1002

https://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Yin_yoga_workshops_med_Lill__efteraar_2017

#4 af 4 skønne workshops/fordybelsesklasser til dig, der elsker Yin yoga!

TID: 10. sep., 8. okt., 12. nov. og 10. dec. 2017 kl. 13:00-15:30
STED: YOGAMUDRA Østerbro, Ryesgade 106 2. sal, 2100 København Ø

Bemærk: Antallet af pladser er begrænset og afsættes efter først-til-mølle princippet! Undervises på dansk. 

DELTAGERE
Du kan være med til disse workshops, uanset om du er begynder eller har erfaring med Yin yoga og/eller mindfulness.

WORKSHOP BESKRIVELSE
I denne workshopserie kombinerer vi Yin yoga med principper og øvelser fra mindfulness til en skøn og afstressende cocktail. Tema og fokus er forskelligt fra gang til gang, og du kan sagtens vælge at tage en enkelt workshop eller to – eller du kan vælge alle fire og få perspektiver og inputs 'hele vejen rundt'. Uanset hvad du vælger, kan du tilføje ekstra dybde og fokus i din praksis ved at følge Lills almindelige Yin yogaklasser lørdag kl. 12 i Ryesgade. De vil være inspireret af hvert tema i ugerne mellem de enkelte workshops. 

I Yin yoga arbejder vi med lange, passive stræk, som arbejder dybt i kroppens bindevæv (fascia) og både styrker og blødgør kroppen. De lange stræk virker beroligende på nervesystemet, slipper unødige spændinger og frigør energi i krop og sind.

De fire workshops har følgende temaer:

MIND YOUR BREATH - 10. sep. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
Åndedrættet og dets rytme har stor effekt både i vores krop og sind. I denne workshop sætter vi fokus på kontakten til åndedrættet i dets naturlige rytme, og når vi ønsker at finde ro og stresse af. Lange, dybe Yin stræk kombineres med blid pranayama (åndedrætsøvelser) og enkle mindfulness teknikker. Vi slutter med en særligt skøn bodyscan med fokus på åndedræt i hele kroppen.

MIND YOUR BODY – 8. okt. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
I kroppen mærker vi os selv fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. I denne workshop sætter vi fokus på kontakten til kroppen både i ro og i bevægelse. Lange, dybe Yin stræk kombineres med blid bevægelse, enkle mindfulness teknikker og refleksion over kroppen, som den opleves her og nu. Vi slutter med en klassisk bodyscan, som bringer opmærksomhed til hele kroppen og forankrer effekten af alle øvelserne.

MIND YOUR MIND – 12. nov. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
Tanker, følelser og stemninger kan både bringe os ind i nuet og langt, langt væk. I denne workshop har vi fokus på kontakten til vores indre ro og fokus, hvor end vi er. Lange, dybe Yin stræk kombineres med enkle mindfulness teknikker og refleksion over sindets bevægelser. Vi slutter med en meditation med fokus på stabilitet og ro i en omskiftelig hverdag.

MIND YOUR HEART – 10. dec. 2017 kl. 13:00-15:30, Østerbro
Hjertet skaber liv både i dig og i dine forbindelser til andre. I denne workshop er fokus på hjertet som både fysisk område og som center for vores følelser og forbindelser til verden omkring os. Lange, blide Yin stræk skaber blødhed og rum omkring hjertet og kombineres med enkle mindfulness teknikker og en afsluttende meditation med fokus på medfølelse for både os selv og andre.

OM LILL PALMBLAD
Lill underviser fast hos os, og du kan læse mere om hende her: https://www.yogamudra.dk/Lill_Palmblad. Hun er foruden yogalærer også psykolog og mindfulnessinstruktør, og arbejder blandt andet med stress, arbejdsmiljø og ledelse.

BOOKING
For at booke en plads: klik på LOG IND i menuen på https://www.yogamudra.dk/, opret en profil og/eller log ind, gå derefter til priser, https://www.yogamudra.dk/Priser, og book/køb workshoppen. Din plads er reserveret, når vi har modtaget din betaling. 

INDKVARTERING
Hoteller, vandrehjem, bed & breakfast og privat indkvartering er tilgængelig over hele København. For mere information: https://www.yogamudra.dk/Begivenheder/Logi_under_workshops.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger