1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA NIDRA WORKSHOP

Arrangør:SALIG
Placering:København Ø
Fra:17/9/2017 kl. 19:30
Til:17/9/2017 kl. 21:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:836
Book på www.saligdig.dk

KOM PÅ BØLGELÆNGDE MED DINE LANGSOMME HJERNEBØLGER, OG BESKYT NATTEHIMLEN!


Glæd dig til en søndag aften i favnen på Nidra Shakti, eller på dansk: søvnens gudinde, som rygtet siger, at man møder, når man praktiserer yoga nidra.

Katrine guider denne blide, bløde klasse, og du får goood tid! Hele to timer, for at være helt nøjagtig. To timer til at komme i dybden i dine yin-stræk, til at mærke dit åndedræts kvalitet i de støttede, restorative stillinger, og sidst, men ikke mindst, til at smelte ind i Nidra Shaktis favn.

"Fedt! Men hvad er det dér nidra helt præcis for noget?", tænker du måske. Det kommer nu:

Yoga nidra er en form for meditation, hvor du (som regel) ligger ned og lader din opmærksomhed tage på en lille rejse igennem krop og sind. Yoga nidra er en uanstrengt og meditativ oplevelse af foranderlige tilstande i din bevidsthed. For når du modtager en yoga nidra, sker der en masse spændende ting i din hjerne!

Når du er vågen, ruller der "beta-hjernebølger" igennem hjernen. Det er de hurtigste hjernebølger. Men undervejs i en Yoga Nidra-session bliver du så afslappet, at beta-hjernebølgerne bliver afløst af alpha-hjernebølger, der er langsommere, og måske endda theta- eller delta-hjernebølger, som er endnu langsommere!


Det giver en dyb afspænding af både krop og sind, som vi i den grad har behov for i en travl hverdag.


Men det er svært at beskrive med ord. Det skal opleves.

Temaet for workshoppen er nattehimlen. Både nattehimlen som et aspekt i dig (cheasy, jeg ved det godt!) og nattehimlen over os. Både vi mennesker og naturen omkring os har brug for mørke for at genopbygge os selv. Men mange af os oplever aldrig en komplet mørk nattehimmel på grund af lysforurening fra biler og gadelamper. Organisationen International Dark Sky Association har de sidste 29 år arbejdet for at mindske lysforurening, så også dine børn og børnebørn kan komme til at nyde synet af stjernehimlen. På verdensplan er der nu 79 Dark Sky-parker, hvor du kan opleve bælgravende mørke, heraf er der en på Møn. Men organisationen har brug for penge for at kunne fortsætte sit arbejde med at bekæmpe lysforurening. Derfor støtter du organisationen med 20 kroner, hvis du vælger at komme med på workshoppen.

Katrine glæder sig til at se dig til en aften i langsommelighed og nattehimlens tegn.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger