2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Foredrag: Den plantebaserede livsstil

Arrangør:Yogaloft.dk
Placering:Sydsjælland
Fra:30/8/2017 kl. 16:30
Til:30/8/2017 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:419
Foredragsholder: Stine Graubæk, Galapagos Islands

Stine is back in town. Uddannet læge fra Københavns Universitet samt certificeret sundheds- og livsstilscoach fra Institute for Integrated Nutrition, New York.
Bor på Galápagos, hvor hun arbejder som plantebaseret coach og yogainstruktør, men kommer jævnligt til Danmark for at arbejde og besøge venner og familie.
Stine har undervist flere gange i Yogaloft, og vil i uge 35 igen kunne opleves som underviser :-)

TEMA
Der findes ikke én enkelt sandhed om sundhed, for vi er alle forskellige, og vi har hver især vores egen version af, hvad sundhed vil sige for lige præcis mig.

Men de fleste vil nok være enige om, at kosten indgår som en del af det at leve et sundt liv. Hvad er så en sund kost? Det er der muligvis lige så mange holdninger til, som der er mennesker, men i løbet af denne eftermiddag vil vi snakke om én version af en sund kost - nemlig naturlige uforarbejdede planter, og mange af dem.

Måske er du allerede dedikeret 100% plantespiser. Måske er du hoppet på bølgen meat-free mondays. Måske har du blot overvejet det, men endnu ikke helt taget skridtet til at komme igang.
Måske er det første gang du overhovedet hører ordet.

Uanset hvor du er på din egen grønne rejse, vil denne workshop kaste lys over hvad det egentlig vil sige at spise og leve plantebaseret uden kalorierestriktioner eller sulte-sig-selv kure - hvorfor det er godt for både dig og vores planet – samt hvordan du kommer godt igang.

Vi berører også emner som syre-base status i kroppen og dennes relation til inflammation og sygdom, samt vigtigheden af hvordan du kombinerer din mad for at opnå en bedre fordøjelse.

Vi afslutter dagen med lidt plantebaserede snacks, samt tid til spørgsmål.

Tilmelding: send mail til yogaloft61@gmail.com

PRIS:
Yogaloft medlemmer: 75 kr.
Andre: 100 kr.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger