1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindfulness-baseret-stress-reduktion (MBSR) LIVE ONLINE

Arrangør:Indre ro ONLINE
Placering:LIVE ONLINE 8 uger
Fra:13/9/2020 kl. 09:30
Til:3/11/2020 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:791

Spar 500 kr ved tilmelding før 27. august.

Som noget nyt udbyder vi også et helt MBSR forløb LIVE online. Dette er i lyset af forårets meget positive tilbagemeldinger om, hvor godt det har været at kunne deltage hjemmefra i et virtuelt ledet forløb og fællesskab. Så nu kan du være med til vores MBSR forløb, uanset hvor i landet (eller verden) du befinder dig.

Har du svært ved at finde ro, eller ønsker du bare at styrke din koncentrationsevne ved at blive bedre til at meditere? Oplever du tankemylder, angst, stress eller lignende? Så er der hjælp at hente. Indre ro er tilbyder MBSR forløb med Helle Marker. Helle er uddannet ved Dansk Center for Mindfulness ved Århus Universitet. MBSR er et videnskabeligt dokumenteret forløb på 8 uger. På forløbet får du konkrete teknikker til at få kontakt til krop, tanker og følelser. MBSR kan skabe dybe og vedvarende forandringer, give ro og større accept. Pris 3.800 kr. Læs mere og tilmeld dig her: Mindfulness-baseret-stress-reduktion hos Indre ro  LIVE ONLINE

NYHED NYHED NYHED
Bonus: Som deltager på Indre ros MBSR-hold, får du gratis den store mindfulness-pakke ”Lev i nuet med mindfulness ”, som indeholder 4 lydbøger til en samlet værdi af 1199 kr.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger