1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tantra introworkshop

Arrangør:Natha Yoga Center
Placering:København
Fra:12/9/2017 kl. 17:00
Til:12/9/2017 kl. 19:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:435

En gratis introduktionsworkshop til Tantra Intensiv Kursus.

Denne tantra workshop giver en fantastisk mulighed for at få et førstehåndsindtryk af oplevelsen af glæde og begejstring på tantraens vej, som undervises i Nathas ’Tantra - Intensiv Kursus’. Kurset giver de studerende alle de værktøjer og den viden, de behøver for at leve livet fuldt ud hvert eneste sekund og vende selve livet til en glædesfyldt rejse for selvudvikling og selvrealisering. 

Denne workshop byder på et spændende udpluk af vidunderne på denne rejse. Som deltager kommer du til at lære dig sig selv bedre at kende op ad stigen af de syv (energicentre) chakraer - syv fundamentale niveauer af energi og bevidsthed i det tantriske system. Tantra handler alt i alt om erfaring, så for hvert chakra vil du praktisere specielle tantriske metoder til vækkelse af det specifikke chakra og får derved førstehåndsindtryk af dets skjulte realitet. Du får også mulighed for at møde de lærere, der afholder tantrakurset, høre om deres egne erfaringer med tantra og stille spørgsmål.

Te og snacks vil blive serveret senere.

Alle er velkomne til denne workshop, og det er ikke nødvendig med forudgående kendskab. Deltagerne kan komme som enkeltpersoner eller par.

Efter workshoppen er det muligt at tilmelde sig kurset, som starter i september og drage fordel af et særligt tilbud – 25 % rabat for de måneder, som du ønsker at betale forud.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger