Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mithi Yoga & Massage

Adresse: Frederiksvej 35, st. th, 2000 Frederiksberg
Kommune: Frederiksberg
Email: helle@mithiyoga.dk
Telefon: 40538308
Hjemmeside: www.mithiyoga.dk
Antal visninger:4706
Stilarter:
Vinyasa yoga
Hatha Flow yoga
Virksomheds Yoga
Dynamisk yoga
Personlig Yoga undervisning
Yoga massage

Velkommen til, mit navn er Helle Mithi.

Mit formål som yoga- og meditationslærer, massør og kostpilot er at forene krop og sind og på den måde sørge for at du kommer til at kende dig selv rigtig godt og dermed styrke din integritet og følelse af at være helt menneske. Kosten kommer ind som et naturligt aspekt for at øge velværen og for at give kroppen gode forudsætninger for at fungere optimalt.

Jeg underviser 4 hold om ugen i Kropsakademiet på Mathilde 22A, 2000 Frederiksberg. Holdene er små og personlige med max 10 - 12 deltagere.

Dertil giver jeg ene timer til dig, der ønkser et indående kendskab til yoga, har skader, har det bedst med med ene timer eller måske af helt andre grunde.

Jeg underviser ligeledes i virksomheder og tager gerne ud og giver en forsmag samt et tilbud. En ledig kantine eller et større mødelokale danner fint rammen for en yogatime.

 

 

Selve undervisningen

Vi starter hver gang med en lille meditation for at centrere krop og sind, og går derefter direkte til yogaen. Mod slutningen laver vi en til to åndedrætsøvelser (pranayama), for at udvide lungekapacitet så åndedrættet kan flyde mere frit og på den måde berolige det autonome nervesystem. Med 5-10 minutters afsluttende shavasana (afspænding) får vi fuldt udbytte af både yogaen og åndedrætsøvelserne.

Der er nybegyndere som øvede på alle holdene, jeg tager udgangspunkt i den enkeltest niveau, så alle kan være med.

Morgenyoga

Her startes blidt op, der flyder over i dynamisk yoga for at opkvikke og vække sind og krop. Shavasana (afspænding) er her kortere, for at sørge for at vi ikke falder i søvn igen.

Eftermiddagsyoga

Eftermiddagsyogaen er dynamisk. Man er tit træt, uoplagt, stresset eller andet efter en hel dag på arbejde. Ved at få blod igennem systemet og ikke mindst til hjernen, vil du opleve at du bliver frisk igen. Din krop vil blive styrket og mere smidig.

Aftenyoga

Med aften yoga starter vi med at varme kroppen op i et blidt flow for at stilne sindet. Mod slutningen lukker vi langsomt ned med restoative stillinger, hvor vi ligger i stillingerne i 2-3 minutter. Efter 10 minnutters shavasana (afspænding) er du klar til at trille direkte i seng til verdens bedste nattesøvn.

 Meditation

Vi bruger lidt tid på, at alle sidder godt, så siddestillingen ikke er en hindring for meditationen. Jeg benytter mig af både guidet meditation, og stille meditation. Som nybegynder vil du aldrig sidde mere end 5 minutter uden guiding. 

Personlig undervisning i yoga

Her ser vi på dine styrker, og på de områder, hvor du med fordel kan have mere fokus. Du får altså et skræddersyet program tilpasset din krop og dit temperament. En session varer 75 minutter med shavasana/afspænding. Undervisningen foregår hjemme hos dig eller i privat regi på Frederiksberg.

Ved to til tre deltagere kører jeg ud til jer. Max cykel afstand 20 mininutter, det vil sige Frederiksberg, Valby, Nørrebro, Vesterbro, Indre by.

Jeg kan medbringe måtter og yogabælter.

Personlig undervisning kan med fordel foregå i forbindelse med en massagebehandling


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger