1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin TREAT med Akupunktur

Arrangør:Trine Mee Sook / Yoga Vesterbro
Placering:København
Fra:24/6/2018 kl. 10:00
Til:24/6/2018 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:388
Dagen efter Skt. Hans og lige inden du måske går på en længe ventet sommerferie afholder Sahar & Trine et af deres populære Yin Treat med akupunktur.

Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.

På denne workshop kombinerer vi de to praksisser og du får to timers blid yin yoga praksis efterfulgt af en dejlig lang Savasana (afspænding) hvor du modtager Sahars helbredende nåle.

Intentionen med vores workshop er at styrke den indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.

I vores nutidige samfund mister kroppen meget af denne energi gennem arbejde, travlhed og mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.

Vi vil på denne workshop sørge for at du kommer helt ned i gear – og på den måde styrke din Jing.

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og lover dig at du er i trygge og kærlige hænder. Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Yoga Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.

Billetter via dette link: https://yogavesterbro.dk/yin-treat-med-akupunktur-2/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger