2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend på 1 års Forløb

Arrangør:Anahata Yoga Center
Placering:Møn
Fra:28/9/2018 kl. 17:00
Til:30/9/2018 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:522
5 weekender og et 14 dages retreat fra September 2018 - Juli 2019.

Har du lyst til at fordybe dig i yogatraditionen og lærer en masse nye redskaber?
Så tilbyder vi et forløb over 1 år med 5 weekend retreats og et 14 dages retreat, hvor du trin for trin vil blive inspireret og understøttet i en kærlig og tryg ramme.

Det er vores ønske at et sådan forløb kan hjælpe og inspirere dig til at praktisere dybdegående yoga i din hverdag. Et fundament som styrker din glæde og personlige retning i livet og giver dig mere mod til at udtrykke dig til gavn for andre...
Du vil opleve at være i en gruppe, hvor energien og synergien bliver stærkere for hver gang vi mødes.

Alle som har lyst og mod på det, kan deltage i dette forløb.
Dette kursusforløb anbefaler vi også til dem som overvejer at deltage i vores yogalærer uddannelse. (Opstart September 2019)

Se mere på www.retreat-yoga.dk

Indhold

Hatha Yogaen som du bliver undervist i tager udgangspunkt i Sivananda traditionen. Denne yogaform indeholder bl.a. en lang række metoder som renser og styrker krop og sind og forbereder dig på at kunne være naturligt koncentreret og inspireret. Dette inkludere bl.a. Asanas (de fysiske øvelser), Pranayama ( åndedrætsøvelser), Shatkarmas (rensningsøvelser), Mudras og Bandhas (holdinger og låse), fokus på den rigtige kost og meget mere.

En anden vigtig del af forløbet er den praksis, som er en mere direkte ”håndtering” af sindet, en yoga for sjælen. Her er Atma Kriya Yogaen (en serie dybdegående meditations og åndedrætsøvelser mv.) et fuldstændigt vidunderligt redskab for dem som ønsker at gå dybt. Vi har selv praktiseret Atma Kriya Yoga dagligt i godt 6 år og oplevet et energiniveau og en klarhed som danner et uundværligt fundament for et aktivt liv fuld af spændende udfordringer…

Andre vigtige elementer er f.eks. Kirtan og Bhajans (Sang og musik, hvor man synger mantras), Prayers (Recitation af tekster og bønner på sanskrit), Meditation og OM Chanting.
Denne del af forløbet tager sit klare udgangspunkt i den undervisning som er givet af vores nuværende mester Paramahamsa Vishwananda. Det er stadig en helt åben ”tradition” som du kan praktiserer, uanset hvilket tilhørsforhold du har i øvrigt.

Forløb

At have en retning og en naturlig opbygning i en lærerproces kan være utroligt gavnligt og givende. Det er nemmere at finde sin egen vej og praksis, når man har forbydet sig i flere forskellige metoder, som bliver præsenteret i en sammenhæng, med en rød tråd igennem. Yogatraditionen er mere end fysiske øvelser og meditation. I dette forløb bliver du præsenteret for og fordyber dig i en lang række praksis (Sadhana), som på smukkeste vis bryder sindets vaner og bringer dig i kontakt med ubetinget kærlighed og kreativitet.

Vi bygger weekenderne op således at du forsætter og fordyber det du allerede har lært og så har hver weekend et tema, som definerer nogle af de nye ting i programmet. Så der bliver en fin balance imellem repetition og indlæring af nye ting.

Imellem weekenderne er du er altid velkommen som hjælper på centeret og deltage i praksis her og du vil modtage mails med inspiration til forberedelse dig til næste weekend.
Er der en weekend hvor du ikke kan deltage, kan du sikkert stadig deltage i forløbet, det kan vi snakke om.

Fællesskab

Vi lægger vægt fællesskab omkring praksis og karma yoga (uselvisk arbejde). Når du f.eks. først har lært Atma Kriya Yoga, så er den fælles praksis noget vi gør sammen og ingen lærer skal have en løn i det. Og vi laver maden og gør rent i fælleskab.
Derfor at det også muligt for os at tilbyde dette forløb til en meget, meget billig pris.

Maden

Du kan glæde dig til vores super lækre vegetariske mad som inspirere mange til at spise flere dejlige ting fra planteriget derhjemme. Der er grønne smothies om morgenen, masser af superfood, honning/salt hævet speltbrød og lokale grøntsager og frugt. 100% økologisk og så vidt muligt med friske lokale råvarer. Vi blander ikke gluten og mælkeprodukter i maden.

Vores sauna ved havet.

Vi har en super lækker mobil sauna som vi kører ned til Strandkanten lørdag eftermiddag under kursene. Der er plads til 12 personer..

Centeret og underviserne

Forløbet bliver afholdt på Anahata Yoga Center i et miljø hvor du i det omfang du ønsker også kan være en del af et fælleskab omkring daglig praksis og afholdelse af dybdegående retreats på centeret. Kåre og Camilla Netterstrøm er hovedundervisere og vejledere på forløbet. Camila har 24 års erfaring som fuldtidsunderviser og Kåre har lang erfaring med undervisning indenfor meditation, afspænding, generel sundhed, renselsesøvelser mv.
Der vil forekomme gæstelærer i forløbet…

Weekend 1: Introduktion
28 - 30 September 2018.
Vi starter 1 års forløbet med en intensiv weekend, hvor vi laver en dybdegående praksis sammen og derudover vil vi introducere de forskellige praksisser vi kommer til at lave igennem forløbet og give nogle smagsprøver på det.
Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 2: Atma Kriya Yoga
23 - 25 November 2018.
Atma Kriya Yoga er meget kraftfuld i sin virkning. Den renser, balancerer og udvikler os. Den består af en række meditations- og åndedrætsøvelser samt mudraer og asanaer.
I denne weekend koncentrere vi os om indlæringen af Atma Kriya Yoga.
Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 3: Seva og Satsang
1 - 3 Februar 2019
Vi skruer lidt op for Sevaen (uselvisk arbejde) i form af praktiske gøremål og madlavning.
Og vil der være Satsang omkring yogatraditionen og de skrifter som hører til samme.
Vi forsætter selvfølgelig med de praksis vi allerede har lært og lærer nye Hatha Yoga teknikker, mantras, prayers og meget mere. Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 4: Stilhed og fordybelse.
29 - 31 Marts 2019
Vi er i stilhed fra Fredag aften til Søndag morgen og går dybt ind i os selv med den praksis vi allerede har lært. Vi går dybere med prayers og lærer også nye ting, med fokus på fordybelse og refleksion. Se programmet og mere om modulet HER

Weekend 5: Opsamling og teori
24 - 26 Maj 2019
Med masse at mulighed for Satsang og en dybere forståelse af yogatraditionen. Stadig med masse af praksis og fordybelse.
Se programmet og mere om modulet HER

14 dages retreat.
20 Juli - 3 August 2019
Når du giver dig selv 14 dage til fordybelse og transformation, så vil du opleve helt nye sider af dig selv og livet! Det skaber et perspektiv for vores liv og de beslutninger vi tager. Vi holder 5 dages stilhed som en del af kurset.
Se programmet og mere om modulet HER

Pris

5 weekend retreats og et 14 dages retreat inkl. alt i 4 personers rum: 14.400 kr.

Evt. tillæg pr. weekend i dobbeltværelse: 400 kr. Enkeltværelse: 800 kr.
Evt. tillæg på 14 dages retreat i Dobbeltværelse. 1.800 kr. Enkeltværelse: 2.800 kr.

Betaling foregår i 12 rater a. 1200 kr. fra. 1-8 2018 – 1-7 2019.

Transport

Har du ikke bil kan du fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte. Så afhenter vi dig gratis der.
Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland

Afbestillingsregler:
Du betaler pr. mdr. og kan altid stoppe forløbet uden at skulle betale yderligere.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger