1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tema Søndag: Skuldre og nakke

Arrangør:Yoga by Konradsdottir
Placering:Børkop
Fra:14/10/2018 kl. 15:00
Til:14/10/2018 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:450

Tema søndag - yoga i Børkop, er en to timers hatha flow, hvor du får tid og mulighed for, at fordybe dig i din yoga praksis. For hver gang vil der være et overordnet fokusområde, som for eksempel hofte åbner. For alle disse tema søndagen vil det altid være med henblik på at skabe plads og bevæglighed i rygsøjlen. Uanset temaet vil du få arbejdet med hele din krop, så din praksis bliver en afbalanceret og en sikker praksis.

For mange vil en 8 timers arbejdsdag foregå foran computeren, det vil ofte resultere i, at man kommer til at hænge indover tastaturet og skuldrene er endt oppe omkring ørene, dermed oplever mange træthed eller smerter i nakke og skuldre. På denne time vil skuldrene blive arbejdet tilbage på plads og løsnet op i nakken. Det vil ske ved, at åbne op for hjertet og forsiden af overkroppen og lave masser af bevægelse i overkroppen.

Hvornår: Søndag d. 14. oktober 2018 KL. 15.00-17.00

Sted: SHAPE fitness & motion - Industrivej 36 - 7080 Børkop

Pris: Kr. 200,-

Medbring: Gerne et par varme sokker og en trøje eller tæppe til afspændingen. Det vil være muligt at låne en yogamåtte, hvis du ikke har din egen.

BOOK VIA www.YogaByKonradsdottir.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger