1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Magisk morgen: Yoga i parken og meditation under jorden

Arrangør:Cisternerne
Placering:København
Fra:19/8/2018 kl. 09:15
Til:19/8/2018 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:231
N IS THE ONLY WAY OUT, hedder den aktuelle udstilling i Cisternerne af kunstneren Jeppe Hein. Men hvordan kommer man så ind?

En vej kan være åndedrættet. Vi bærer det altid med os, og to søndage i august skal vi mærke det, mens vi laver yoga under træerne i Søndermarken. Vi afslutter med en meditation nede i selve Cisternerne, som vi har for os selv inden udstillingens normale åbningstid.
Bagefter vil der også være mulighed for at se den aktuelle udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af Jeppe Hein i ro og mag inden Cisternerne åbner. En udstilling, som runger af syngeskålsklang og gong-vibrationer.

Underviser er forfatter og yogalærer Tina Sakura Bestle, der underviser i kundaliniyoga. Kundaliniyoga er for alle. En yogaform, der arbejder indefra og ud. Bevægelserne gentages som en slags tai-chi, der er fokus på åndedrættet, og der afsluttes altid med en mantrameditation. Mantrameditationen i Cisternerne bliver noget helt specielt, for i de underjordiske rum har alle lyde en forsinkelse på op imod 17 sekunder.

Praktisk info:
Medbring helst egen yoga-måtte og husk en varm trøje - der er køligt i Cisternerne selv på lune sommerdage.

I tilfælde af mild regn er vi under træernes blade. Ved en kæmpeskylle laver vi ikke yoga i Søndermarken men rykker i stedet ned i Cisternerne, hvor vi laver udvidede åndedrætsøvelser og meditation samt får en introduktion til den underjordiske udstilling.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger